Szavaznék a Jobbikra, de hogy lehet elnézni a rasszista múltjuktól?
2. kerületi vagyok, 4. választókörzet.
Legjobban a Fidesszel szimpatizálok (legkevésbé rossz), viszont mivel ők úgyis meglesznek ellenzékre szavazok, meg hát mégis csak jobb ha az ellenzék kap.
Végignéztem a pártokat és nagyon nem tudom. LMP Ungárról nem tudok semmit se, nem szimpi, tuti okos nagyon de fogalmam sincs hogy ők mit akarnak. DK-sra nem fogok szavazni ez 100, egy ilyen vénembert aki Gyurcsány mögé áll be nem juttatok. Kovács Tamás lenne a legalkalmasabb, őt bírom emberileg, jobbos és egyetértük, de őszintén, én egyáltalán nem hiszem hogy tényleg átváltozott a jobbik, ezelőtt évekig nyíltan antiszemiták és rasszisták voltak, megfélemlítették az embereket, és emiatt aggódom hogy bár jó jelöltre voksolok, ezzel erősítek egy rossz pártot.
Én roma vagyok, a jobbiknak semmi baja a tisztességes cigányokkal.
Csak akik lopnak csalnak bűnöznek.
Ma 2x-et kap tőlem a jobbik, és rengeteg roma ismerősöm így van vele.
A fidesz teljesen hülyének néz minket cigányokat, az egész rokonságom rájuk fog szavazni (20+fő)
Úgyis a fidesz nyer most, de fontos hogy ne legyen 2/3 uk!
De ha tartasz tőlük szavazz az MKKP re, így a jobbikot sem támogatod, de a fideszt se segited a 2/3 érdekébe
"az egész rokonságom rájuk fog szavazni (20+fő) "
Mármint a jobbikra.
Első voltam
Kovács Tamásnak semmi köze a régi Jobbikhoz.
"A kardvívó a Magyar Nemzetnek elmondta, a 2013 előtti Jobbikot nem szerette, mert a szélsőségeket nem szereti, és nem szereti, ha menetelnek, ha vallási vagy bármilyen alapon embereket különböztetnek meg, taszítanak ki. Ugyanakkor a mostanra néppártosodott Jobbik választási programjával maximálisan egyetért, Vona Gábor attól lett neki szimpatikus, hogy be tudta látni, hibáztak."
Szerintem mindenképp jó lenne már egy normális párt, egy normális miniszterelnök!
Hogy tanul a legeredményesebben az ember?
A saját hibájából! - ezért hiszek a Jobbiknak, és ezért szavazok rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!