Szavaznék a Jobbikra, de hogy lehet elnézni a rasszista múltjuktól?
2. kerületi vagyok, 4. választókörzet.
Legjobban a Fidesszel szimpatizálok (legkevésbé rossz), viszont mivel ők úgyis meglesznek ellenzékre szavazok, meg hát mégis csak jobb ha az ellenzék kap.
Végignéztem a pártokat és nagyon nem tudom. LMP Ungárról nem tudok semmit se, nem szimpi, tuti okos nagyon de fogalmam sincs hogy ők mit akarnak. DK-sra nem fogok szavazni ez 100, egy ilyen vénembert aki Gyurcsány mögé áll be nem juttatok. Kovács Tamás lenne a legalkalmasabb, őt bírom emberileg, jobbos és egyetértük, de őszintén, én egyáltalán nem hiszem hogy tényleg átváltozott a jobbik, ezelőtt évekig nyíltan antiszemiták és rasszisták voltak, megfélemlítették az embereket, és emiatt aggódom hogy bár jó jelöltre voksolok, ezzel erősítek egy rossz pártot.
Nekem is nagy dilemma volt, de az ember változik, én pl. régen nem is bírtam a jobboldalt, nem értettem, aztán kiábrándultam a baloldalból is, és 12 évesen be akartam lépni a MSZP-be, de meggondoltam magam 4 év alatt mivel 16 évesen lehetett volna csatlakozni, akkor már rájöttem nincs értelme, ( indokom van, de sok ) LMP-t mindig is jónak tartottam, de Schiffer óta életképtelen, aztán engem meggyőztek a Jobbikosok a heti vitájukkal az N1TV K.O. műsorába, logikusan gondolkodnak és sokan vannak, a múlt pedig elmúlt, én is rossz ember voltam, ( nem büntetőjogilag hanem erkölcsileg) de megváltoztam, mint a Jobbik, legalábbis szerintem. Szóval már voltam és ikszeltem a Jobbikra, érdekes érzés volt először szavazni.
20/F
11-es: ezért van korhoz kötve a szavazati jog: érett fejjel kell a jövőnkről dönteni!
Te felnőttél és nagyon bölcs, megfontolt ember lettél!
Gratulálok a szüleidnek, és neked is!
(A nagyiékat elvitted már szavazni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!