Mért nem akar működni ?
igen megint én vagyok azé írom ki újra a kérdést mert első kérdésemben még aszt hittem hogy csak a oculus linkel van a gond
szóval van egy oculus questem maga a készülékben nem tudok vásárolni játékot
rá van kötve a gépemre a oculus quest és van a oculus Link ahol szintén játékok vannak de ott se enged vásárolni
kártyát illetve paybalt se képes el fogadni
kártyával szeretnénk fizetni eszt a üzenetet kapom
A GraphQL szerver 1353049-es hibával válaszolt: Sajnáljuk, fizetése sikertelen volt. Kérjük, frissítse vagy módosítsa fizetési módját.
és ha paybalt választom ki ott pedig paybal erorr szöveget kapok
és igen nem tudok helyesen írni le lőttem a poént helyetted
[link] nézd
nem írtam hogy a oculus link az önálo szoftver hanem maga a oculus quest önálló készülék hagyjuk is inkább eszt az egészet
Ez egészen konkrétan baromság, nem változik semmi semmivé. Két totálisan eltérő módon működik a rift és quest széria.
látom nem nézted meg a videót
"nem írtam hogy a oculus link az önálo szoftver "
Akkor most idézek pár mondatot tőled:
"a oculus linket a számítógépemre töltöttem le " (ez ebből a threadből van)
"sziasztok a oculus Linket LE Töltöttem a gépemre "
Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
"sziasztok ma meg csináltam hogy a oculus quest készülékemet rift-ként tudjam használni és ugye meg csináltam a szükséges dolgokat le töltöttem a oculus Linket"
"sziasztok ma fel telepítettem a oculus Linket hogy a oculus questemet riftként használjam"
Biztos vagyok benne, hogy találnék még példákat, csak felesleges tovább lapozgatni a kérdéseket.
"látom nem nézted meg a videót"
Valóban nem, mert semmi sem változik semmivé, pont. Ugyanúgy quest marad, csak a link streameli az (utólag!) feldolgozott képet a headset képernyőjére. A rift NEM így működik. Megint pont. Amit a képen látsz az NEM a link.
Felvetted végre a kapcsolatot a supporttal? Vagy hisztizel össze-vissza, abszolút feleslegesen?
köszönöm hogy elő kerested az eddigi ki irt kérdéseimet de egyikbe se írtam kur..ára hogy a oculus link önálló volna linkeld már nekem be hogy eszt írom hogy a oculus link egy önálló szoftver
mert akár hol keresem ilyet nem írtam
Felvetted végre a kapcsolatot a szupporttal? Vagy hisztizel össze-vissza, abszolút feleslegesen?
még nem de hamarosan meg teszem mert úgy látom nincs más meg oldás vagy pedig el adom a oculus questemet és le állok a vr dologgal
mert ahogy látom neked oculus quest 2 van akkor te hogy vásárolsz játékot?
egyébként nem kell meg nézned teljesen a videót mert elején el mondja a srác mi a fax van
abból a videóból idézgetek ide
vagy hagyjuk az egészet mert ideg görcsöt kapok már veled együtt
"mert akár hol keresem ilyet nem írtam"
Amiket beidéztem nem ezt mutatják. Az mind egytől egyik azt jelenti. Értem én, hogy általános alsóban nem fekszenek még rá a szövegértésre től nagy hangsúllyal, de azért a helyedben felkötném a gatyát a továbbiakban!
"mert ahogy látom neked oculus quest 2 van akkor te hogy vásárolsz játékot?"
Rákattintok (vagy rányomok ujjal a telefonon) a store checkout gombjára és kifizetem.
"hamarosan meg teszem mert úgy látom nincs más meg oldás "
Csakhogy eljutottunk idáig...
"el adom a oculus questemet és le állok a vr dologgal"
Mindenkinek az lenne a legjobb.
"elején el mondja a srác mi a fax van"
Igen, azt mondja. Kár hogy ez nem igaz.
Rákattintok (vagy rányomok ujjal a telefonon) a store checkout gombjára és kifizetem.
ugyan eszt csináltam az előbb
és ez a válasz fogadott
paypal fizetési hiba
nem sikerült végrehajtani a fizetést paypalen
keresztül probáld meg módosítani a fizetési adataidat
a paypal felületén vagy vedd fel a kapcsolatot a paypal
ügyfél-szolgálataival ha probléma továbbra is fennáll
Emellett megadhatsz hitel vagy betéti kártyát is a fizetési
módként a fiókodban és megpróbálhatod újra végrehajtani a tranzakciót
ha kártyán szeretném akkor meg ez
A GraphQL szerver 1353049-es hibával válaszolt: Sajnáljuk, fizetése sikertelen volt. Kérjük, frissítse vagy módosítsa fizetési módját.
és innen nem értem hogy minden helyesen van meg adva ha kártya a paypal mégsem sikerül a vásárlás
kártyán van pénz dögivel és mégse
légyszíves küld már el aszt a linket ahol el érem a szupportot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!