Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem akar működni ?

Mért nem akar működni ?

Figyelt kérdés

igen megint én vagyok azé írom ki újra a kérdést mert első kérdésemben még aszt hittem hogy csak a oculus linkel van a gond

szóval van egy oculus questem maga a készülékben nem tudok vásárolni játékot

rá van kötve a gépemre a oculus quest és van a oculus Link ahol szintén játékok vannak de ott se enged vásárolni

kártyát illetve paybalt se képes el fogadni

kártyával szeretnénk fizetni eszt a üzenetet kapom

A GraphQL szerver 1353049-es hibával válaszolt: Sajnáljuk, fizetése sikertelen volt. Kérjük, frissítse vagy módosítsa fizetési módját.

és ha paybalt választom ki ott pedig paybal erorr szöveget kapok

és igen nem tudok helyesen írni le lőttem a poént helyetted

2022. febr. 4. 15:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link] nézd

nem írtam hogy a oculus link az önálo szoftver hanem maga a oculus quest önálló készülék hagyjuk is inkább eszt az egészet

2022. febr. 5. 14:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Ez egészen konkrétan baromság, nem változik semmi semmivé. Két totálisan eltérő módon működik a rift és quest széria.

látom nem nézted meg a videót

2022. febr. 5. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem írtam hogy a oculus link az önálo szoftver "

Akkor most idézek pár mondatot tőled:

"a oculus linket a számítógépemre töltöttem le " (ez ebből a threadből van)

"sziasztok a oculus Linket LE Töltöttem a gépemre "

Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

"sziasztok ma meg csináltam hogy a oculus quest készülékemet rift-ként tudjam használni és ugye meg csináltam a szükséges dolgokat le töltöttem a oculus Linket"

"sziasztok ma fel telepítettem a oculus Linket hogy a oculus questemet riftként használjam"

Biztos vagyok benne, hogy találnék még példákat, csak felesleges tovább lapozgatni a kérdéseket.

"látom nem nézted meg a videót"

Valóban nem, mert semmi sem változik semmivé, pont. Ugyanúgy quest marad, csak a link streameli az (utólag!) feldolgozott képet a headset képernyőjére. A rift NEM így működik. Megint pont. Amit a képen látsz az NEM a link.

Felvetted végre a kapcsolatot a supporttal? Vagy hisztizel össze-vissza, abszolút feleslegesen?

2022. febr. 5. 14:54
 14/18 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy elő kerested az eddigi ki irt kérdéseimet de egyikbe se írtam kur..ára hogy a oculus link önálló volna linkeld már nekem be hogy eszt írom hogy a oculus link egy önálló szoftver

mert akár hol keresem ilyet nem írtam

Felvetted végre a kapcsolatot a szupporttal? Vagy hisztizel össze-vissza, abszolút feleslegesen?

még nem de hamarosan meg teszem mert úgy látom nincs más meg oldás vagy pedig el adom a oculus questemet és le állok a vr dologgal

mert ahogy látom neked oculus quest 2 van akkor te hogy vásárolsz játékot?

egyébként nem kell meg nézned teljesen a videót mert elején el mondja a srác mi a fax van

abból a videóból idézgetek ide

vagy hagyjuk az egészet mert ideg görcsöt kapok már veled együtt

2022. febr. 5. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

"mert akár hol keresem ilyet nem írtam"

Amiket beidéztem nem ezt mutatják. Az mind egytől egyik azt jelenti. Értem én, hogy általános alsóban nem fekszenek még rá a szövegértésre től nagy hangsúllyal, de azért a helyedben felkötném a gatyát a továbbiakban!

"mert ahogy látom neked oculus quest 2 van akkor te hogy vásárolsz játékot?"

Rákattintok (vagy rányomok ujjal a telefonon) a store checkout gombjára és kifizetem.

"hamarosan meg teszem mert úgy látom nincs más meg oldás "

Csakhogy eljutottunk idáig...

"el adom a oculus questemet és le állok a vr dologgal"

Mindenkinek az lenne a legjobb.

"elején el mondja a srác mi a fax van"

Igen, azt mondja. Kár hogy ez nem igaz.

2022. febr. 5. 15:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Rákattintok (vagy rányomok ujjal a telefonon) a store checkout gombjára és kifizetem.

ugyan eszt csináltam az előbb

és ez a válasz fogadott

paypal fizetési hiba

nem sikerült végrehajtani a fizetést paypalen

keresztül probáld meg módosítani a fizetési adataidat

a paypal felületén vagy vedd fel a kapcsolatot a paypal

ügyfél-szolgálataival ha probléma továbbra is fennáll

Emellett megadhatsz hitel vagy betéti kártyát is a fizetési

módként a fiókodban és megpróbálhatod újra végrehajtani a tranzakciót

ha kártyán szeretném akkor meg ez

A GraphQL szerver 1353049-es hibával válaszolt: Sajnáljuk, fizetése sikertelen volt. Kérjük, frissítse vagy módosítsa fizetési módját.

és innen nem értem hogy minden helyesen van meg adva ha kártya a paypal mégsem sikerül a vásárlás

kártyán van pénz dögivel és mégse

légyszíves küld már el aszt a linket ahol el érem a szupportot

2022. febr. 5. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Komolyan annyit nem tudsz a keresőbe bepötyögni, hogy oculus support és paypal support? Szánalmas. Egyébként nézd, milyen bonyolult link:

[link]

[link]

2022. febr. 5. 15:40
 18/18 A kérdező kommentje:
be kaphatod más részben pedig köszi
2022. febr. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!