Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem akar működni ?

Mért nem akar működni ?

Figyelt kérdés

igen megint én vagyok azé írom ki újra a kérdést mert első kérdésemben még aszt hittem hogy csak a oculus linkel van a gond

szóval van egy oculus questem maga a készülékben nem tudok vásárolni játékot

rá van kötve a gépemre a oculus quest és van a oculus Link ahol szintén játékok vannak de ott se enged vásárolni

kártyát illetve paybalt se képes el fogadni

kártyával szeretnénk fizetni eszt a üzenetet kapom

A GraphQL szerver 1353049-es hibával válaszolt: Sajnáljuk, fizetése sikertelen volt. Kérjük, frissítse vagy módosítsa fizetési módját.

és ha paybalt választom ki ott pedig paybal erorr szöveget kapok

és igen nem tudok helyesen írni le lőttem a poént helyetted

2022. febr. 4. 15:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A link egy szoftverkomponens, azon nem veszel semmit. Valamint a bank, paypal és meta ügyfélszolgálatai mit is mondtak?
2022. febr. 4. 17:33
 2/18 A kérdező kommentje:

ha nem tudok ott venni semmit akkor mért vannak ott játékok ? és ki írja hogy mennyibe kerül és mikor rá kattintok akkor ki választom hogy paybal vagy bánkártyával veszem meg

de még ha igazad is van hogy egy szoftverkomponens azon nem veszek semmit

akkor maga a oculus questben se tudok vásárolni? mert ugye a a quest egy önálló vr szemüveg de ott se tudok vásárolni se paybal fiókkal se mastercardal

meg hogy érted hogy a bank, paypal és meta ügyfél-szolgálatai mit is mondtak? mert ha ugy érted hogy fel e hívtam őket hogy el mondjam mi a problémám akkor nem hívtam fel senkit

2022. febr. 5. 07:59
 3/18 anonim ***** válasza:

"nem hívtam fel senkit"

Akkor minek vergődsz itt már napok óta, ha derogál kapcsolatba lépni az illetékesekkel, akik konkrét válaszokkal tudnának szolgálni a probléma mibenlétére..?

2022. febr. 5. 12:45
 4/18 A kérdező kommentje:

azért vergődök már itt napok óta mert ha csak kártyával nem tudok vásárolni még oké meg értem programban van a hiba akkor meg oldom paybal opcióval

de még paybalal se tudok vásárolni és ez még csak a oculus Link de még erre is aszt mondom jól van lehet hogy az egész vásárlási forma ami a oculus Linkben van karbantartás alatt van vagy egyszerűen nem működik

de hogy maga a oculus questben is ugyan ez a hiba az már kicsit röhejes meg minek hivjam fel öket ?

hogy aszt a választ kapjam igen fiatal ember lássunk hogy nem működik próbálta már más kártyával ? igen próbáltam sót másik paybal fiókkal is próbáltam már

azért írtam ki a kérdést hogy hátha akad olyan ember aki tudja mi a probléma és nem napok óta vergődök itt csak tegnap írtam ki elsőnek eszt a kérdést mert ott csak aszt hittem hogy oculus Link programban van csak a hiba

meg azért nem hívok fel senkit leginkább mert steam origin battle.neten tudok vásárolni minden gond nélkül csak a vr játékokkal van gondom

2022. febr. 5. 13:10
 5/18 anonim ***** válasza:

Az link még mindig nem egy önálló valami. Felfogtad? Az csak egy része a rendszernek, NEM vásárlások lebonyolítása a feladata.

"nem napok óta vergődök itt "

De igen, napok óta írod ki a kínjaidat, de minimális önállóságot képtelen vagy prezentálni.

"meg minek hivjam fel öket ?"

Egyszer már mondtam, miért. Mondjuk hívást nem említettem egy szóval sem, pláne, hogy a metát nem telefonon fogod elérni...

Egyébként mi az a paybal?

2022. febr. 5. 13:22
 6/18 A kérdező kommentje:

Az link még mindig nem egy önálló valami. Felfogtad? Az csak egy része a rendszernek, NEM vásárlások lebonyolítása a feladata.

igen? én nem írtam olyat hogy a oculus link egy önálló valami volna tudod mi az a oculus quest?

ez egy önálló vr szemüveg nézz szét mielőtt hülyeséget írnál amihez nem kell számítógép maga a készülékben van minden bele szerelve szóval nem kell neki számítógép eszt te Felfogtad?

Egyébként mi az a paybal?

paypal el írtam de köszi hogy ebben segítettél ha már a fent említett kérdésemben nem igen tudsz!

De igen, napok óta írod ki a kínjaidat, de minimális önállóságot képtelen vagy prezentálni.

és? gyakori kérdések annyiszor lehet ki írni ide kérdéseket ahányszor csak akar az ember vagy valahol limitálva van hogy hányszor írhatok ki 1 nap?

Egyszer már mondtam, miért. Mondjuk hívást nem említettem egy szóval sem, pláne, hogy a metát nem telefonon fogod elérni

sehol nem írtam hogy metát telefonon akartam volna el érni

2022. febr. 5. 13:54
 7/18 anonim ***** válasza:

"igen? én nem írtam olyat hogy a oculus link egy önálló valami volna tudod mi az a oculus quest?"

Folyamatosan ízt írod, hogy azon keresztül akarsz vásárolni - és mint ahogy írtam, nem, azon nem vásárolsz semmit. Valamint NINCS olyan, hogy oculus link program. Illetve, nem nem tudom mi az a META quest. Oh, wait, nézd csak:

[link]

"Lehet", hogy "csöppet" jobban képben vagyok, mint te. :)

"sehol nem írtam hogy metát telefonon akartam volna el érni"

A

Akkor ez mi?:

"de hogy maga a oculus questben is ugyan ez a hiba az már kicsit röhejes meg minek hivjam fel öket ?"

Itt lenne az ideje, hogy beleférjen a káposztalébe a koponyád üregében, hogy a bank/paypal és a meta fog ebben neked segíteni, ugyanis ők látják a probléma gyökerét, nem mi!

2022. febr. 5. 14:03
 8/18 A kérdező kommentje:

istenem ember a oculus quest egy önálló vr szemüveg oda nem kell oculus link a oculus link csak azé kell hogy a számítógépemre tudjam kötni magyarán mondva

a oculus quest Oculus Rift S-re változik át a oculus Link segítségével mit nem értesz ezen? vagy direkt csinálod hogy neked legyen igazad?

ajánlom hogy nézd meg eszt a videót

https://www.youtube.com/watch?v=TZeLGvJdH7g&t=463s

a oculus quest számítógép nélkül is lehet használni szóval nem kell neki számítógép

csak egy facebook fiók és már használhatod is maga készülékben van egy store ahol játékokat lehet vásárolni még itt a oculus link képben sincs érted?

a oculus linket a számítógépemre töltöttem le és annak segítségével számítógépem és a oculus questem össze vannak kapcsolódva így tudok játszani számítógépes játékokkal is

csak a gondom az hogy a oculus questen és a oculus Linken nem tudok vásárolni

így se érted? mert másképpen már nem tudom el magyarázni

2022. febr. 5. 14:18
 9/18 A kérdező kommentje:
be linkeltél nekem egy oculus quest 2? ilyened van és nem tudod miről beszélek?
2022. febr. 5. 14:25
 10/18 anonim ***** válasza:

Ott linkeltem a képet, kezemben a headsettel, kisfiam. Nem én vagyok az akinek fingja sincs mit csinál.

"a oculus quest Oculus Rift S-re változik át a oculus Link segítségével "

Ez egészen konkrétan baromság, nem változik semmi semmivé. Két totálisan eltérő módon működik a rift és quest széria.

"a oculus linket a számítógépemre töltöttem le "

Marhára nem töltötted le, mert a link még mindig NEM önálló szoftver. Már harmadjára írom.

"oculus Linken nem tudok vásárolni"

Fogd már fel, hogy azon nem vásárolsz!

Aki itt segíteni tud, az a meta és paypal support, valamint a bank ügyfélszolgálata. Megértetted végre?

2022. febr. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!