A cicám átmászott a billentyűzeten és úgy elnyomott valamit, hogy a nyílbillentyűk nem működnek. Már kipróbáltam egy csomó mindent, de nem akar működni. Hogyan állíthatnám vissza?
Gyors ötlet: FN+W
Ez több modellnél a nyilak funkcióit a W-A-S-D betűkre cseréli. (ez utóbbiakat a játékokban használják, a nyilaknak megfelelő mozgásra)
Ha mondjuk a Jegyzettömbben a nyilakat lenyomva W-A-S-D betűk jelennek meg, akkor tényleg ez a probléma.
Egyébként ha drága billentyűzet, akkor mi a pontos modellszáma?
(a kézikönyvében felsorolják a speciális, funkcióváltó kombinációkat)
ANNYIRA CUKI
1. szerintem leütött valami kombót amivel egyszerűen csak lezárt a billentyűzetet. Modernebb billentyűkön szokott lenni ilyesmi. Valami segédbillentyű + valamelyik másik, talán egy lakat is fel van rá festve
2. feldobsz két konzervet, és megkéred szépen, hogy állítsa már vissza mert szenvedsz
#1 nem sikerült ezzel sajnos, egy 10 éves asus laptopom van és windows7.
Azt csinálják a nyílbillenytűk, hogy mikor lefelé kéne görgetnie akkor mindehova kurzort tesz.elég furi
erről ez jutott eszembe:
chaten a fiú a lánynak:
- eljössz velem randizni?
- nem
- bocs a macskám átszaladt a billentyűzeten
:D
10 éves laptop és win7? én a cicának adnám és vennék egy újabbat, ő szeret rajta szaladgálni, legyen már sajátja :D
nekem anno a cicám a laptopomon aludt, mert ugye a gép melegít valamennyire :)
na szóval, hogy a kérdésre is próbáljak válaszolni...
tudnál adni egy típust, vagy képet a gépről?
lehet a billentyűzeten egyből láthatnánk melyik FN kombót kell nyomnod
Böngészésnél ugrál a kurzor? Szöveges mezőkben jól működik?
Ekkor az F7 ki-bekapcsolja a "kurzoros" böngészést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!