Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A cicám átmászott a billentyűz...

A cicám átmászott a billentyűzeten és úgy elnyomott valamit, hogy a nyílbillentyűk nem működnek. Már kipróbáltam egy csomó mindent, de nem akar működni. Hogyan állíthatnám vissza?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 19:16
 1/8 CspCsj ***** válasza:

Gyors ötlet: FN+W

Ez több modellnél a nyilak funkcióit a W-A-S-D betűkre cseréli. (ez utóbbiakat a játékokban használják, a nyilaknak megfelelő mozgásra)

Ha mondjuk a Jegyzettömbben a nyilakat lenyomva W-A-S-D betűk jelennek meg, akkor tényleg ez a probléma.

Egyébként ha drága billentyűzet, akkor mi a pontos modellszáma?

(a kézikönyvében felsorolják a speciális, funkcióváltó kombinációkat)

2021. nov. 24. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ANNYIRA CUKI

1. szerintem leütött valami kombót amivel egyszerűen csak lezárt a billentyűzetet. Modernebb billentyűkön szokott lenni ilyesmi. Valami segédbillentyű + valamelyik másik, talán egy lakat is fel van rá festve

2. feldobsz két konzervet, és megkéred szépen, hogy állítsa már vissza mert szenvedsz

2021. nov. 24. 23:47
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 nem sikerült ezzel sajnos, egy 10 éves asus laptopom van és windows7.

Azt csinálják a nyílbillenytűk, hogy mikor lefelé kéne görgetnie akkor mindehova kurzort tesz.elég furi

2021. nov. 25. 01:31
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 :DD igen tudom, hogy valami billentyűkombináció lesz mert már ezt egyszer eljátszottuk de nem emlékszem, hogy sikerült vissza állítani, szerintem a 2. opciót kell használnom lassan:D
2021. nov. 25. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

erről ez jutott eszembe:

chaten a fiú a lánynak:

- eljössz velem randizni?

- nem

- bocs a macskám átszaladt a billentyűzeten

:D

10 éves laptop és win7? én a cicának adnám és vennék egy újabbat, ő szeret rajta szaladgálni, legyen már sajátja :D

nekem anno a cicám a laptopomon aludt, mert ugye a gép melegít valamennyire :)

na szóval, hogy a kérdésre is próbáljak válaszolni...

tudnál adni egy típust, vagy képet a gépről?

lehet a billentyűzeten egyből láthatnánk melyik FN kombót kell nyomnod

2021. nov. 25. 06:47
 6/8 CspCsj ***** válasza:

Böngészésnél ugrál a kurzor? Szöveges mezőkben jól működik?

Ekkor az F7 ki-bekapcsolja a "kurzoros" böngészést.

2021. nov. 25. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg bekapcsolta az egér vezérlését billentyűzetről. Nem tudom, milyen billentyűkombináció, de itt tudod kikapcsolni: gépház - könnyű kezelés - egér
2021. nov. 25. 08:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget az F7 megoldotta végül:))
2021. nov. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!