Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet itorrent.ws-re...

Hogyan lehet itorrent.ws-re torrent file-t feltölteni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáltál bármit csinálni az oldalon? A feltöltés menüben azt írja, hogy regisztrálni kell. Regisztrálj, és nézd meg hogy mit ír ezután. Valószínűleg a feltöltés lépéseit.
2022. febr. 2. 16:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen regisztráltam már és megcsináltam egy kérdőívet aminek az volt a címe hogy "Feltöltő szeretnél lenni?". És még nem kaptam választ (kb tegnap 22:30 után csináltam meg). Raktam már fel torrent file-t csak nem fogadták még el és lehet valamit rosszul csináltam.
2022. febr. 2. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Várd meg a választ előbb, még 24 óra sem telt el.
2022. febr. 2. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2022. febr. 2. 16:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Összeset elutasították :/
2022. febr. 2. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz feltölteni?
2022. febr. 2. 23:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert lehet valakinek szüksége lenne arra a filmre mert nem találja máshol(habár ezt nem kétlem hogy sehol sem találná) vagy egyszerűen nem akar reklámokkal baszakodni hanem letölti, és nézheti is, megállíthatja és nem jön az arcába 200 hirdetés. Plusz a közösség miatt, hogy akik ott akarnak filmezni/sorozatozni annak legyen.
2022. febr. 2. 23:21
 8/10 A kérdező kommentje:
habár ezt kétlem hogy sehol sem találja*
2022. febr. 2. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt tudod esetleg hogy nekem miért megy több mbps-el de másnak meg 700kbps alatt van? Esetleg tudnál segíteni hogy mi lehet a probléma?
2022. febr. 3. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:

„Mert lehet valakinek szüksége lenne arra a filmre mert nem találja máshol(habár ezt nem kétlem hogy sehol sem találná) vagy egyszerűen nem akar reklámokkal baszakodni hanem letölti, és nézheti is, megállíthatja és nem jön az arcába 200 hirdetés. Plusz a közösség miatt, hogy akik ott akarnak filmezni/sorozatozni annak legyen.”

Nagyon jó a hozzáállásod, én is próbálkoztam több oldalon ritkaságok feltöltésével, de a magyar torrentoldalak ezt nem tűrik. Ez van.

2022. febr. 4. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!