Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a feliratot...

Hogyan kell a feliratot szájra tenni?

Figyelt kérdés

Le van töltve egy adott sorozat, hozzá a felirat több helyről próbáltam letölteni, egyik sincs a szájon és annyira idegesítő..

próbàltam úgy, hogy átneveztem a felirat fájlt a film nevére és utána írtam a “.srt”-t, nem segített. Élvezhetetlen.. egyik évadnál jó, a másiknál nem jó :(

2022. febr. 1. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
ha külső fájlban van a felirat, akkor abban benne van mettől meddig mutatja, azt kellene átmódosítani, nem biztos, hogy megéri
2022. febr. 1. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Léteznek "subtitle editor" progik, azokkal aránylag könnyű időben tologatni a feliratokat.
2022. febr. 1. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Emlékszem, régen a VLC lejátszóba lehetett tili-tolizni a feliratot, viszont valamiért most nem tudom VLC ben elindítani, csak a sámítógép lejátszójával, azon meg kb csak megállítani lehet 🙄
2022. febr. 1. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Linuxra nekem a kedvencem a Gnome Subtitles. Fapadosnak tűnik, de meglepően sokoldalú.

[link]

2022. febr. 1. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszönöm!
2022. febr. 1. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "szájra tenni"?
2022. febr. 2. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Azt jelenti, hogy akkor jelenjen meg a felirat, amikor a szereplő el kezd beszélni.
2022. febr. 2. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, sose hallottam így, csak időzítésként.
2022. febr. 2. 08:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!