Lesz baja a gépnek ha a Windows Defender nem működik a windows10-en? Fél napja elérhetetlen, nem lehet elindítani, és néha kiírja, hogy kapcsoljam be a Defender vírusírtót.
Figyelt kérdés
Szerencsére pl. az Avastot sikerült felrakni a gépemre, de hiába a víruskeresés, és a vírus megölése, még mindig nem lehet elindítani. Volt olyan hogy letöröltem minden új vírusirtót a gépemen, de akkor sem. Vajon ez baj? Hogy oldjam meg?2022. febr. 1. 17:30
11/20 anonim válasza:
A csúnya fájlt törölted? Csökkentett módban azt is megtehető...általában.
12/20 anonim válasza:
A vírus és hatása nem tűnik el visszaállításkor. Bekaptál valamit. Mélyen. Amint a vírus végez már nem lesznek adataid egyetlen lemezeden sem.
A vírus telepíülése után telepített vírusirtó már nem látja a rootkit módban futó vírust. Gondolom a secureboot sincs nálad bekapcsolva. :(
Sebaj majd egy teljes törléses reinstall rendbehozza.
13/20 A kérdező kommentje:
Avast talált 3 fertőzött fájlt. adware, malware.
2022. febr. 1. 18:47
14/20 anonim válasza:
Mondjuk az a legbiztosabb, újrahúzás.
Azért csökkentett módban megpróbálnám az Eset Online-t előbb.
15/20 anonim válasza:
Szuper, ha talált az Avast valamit.
Küldd rá az Esetet is szerintem csökkentett módban.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, még írhattok ha tudtok valamit! Muszáj újrarakni a gépet? Nincs kedvem ezzel foglalkozni, ott a Steam is, meg a többi családtagom internetje amit ők is használnak stb...
2022. febr. 1. 18:52
17/20 anonim válasza:
Avastot ezzel távolítottad el? [link]
18/20 A kérdező kommentje:
Most nem találtam el semmit, de asszem csak a program telepítésből távolítottam el.
2022. febr. 1. 19:38
19/20 A kérdező kommentje:
megköszöntem a hála a jó Istennek ezt a csodát, hogy ott volt egyetlen egy néhány hetes visszaállítási pont a beállításokban. Most már fura módon működik a Defender :D gondolkodtam, és bepipáltam azt, hogy régebbi visszaállítási gombot és ott volt január 23. Csodák csodájára mondom, most már műkdöik a Defender. Nem értem. Mi történt?! :O
2022. febr. 2. 00:35
20/20 anonim válasza:
Azért futtasd le az EsetOnline-t. Akár így normál módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!