Ha a windows defender talál egy vírust és azt írja karanténba helyezve akkro tényleg elhárította a veszélyt?
Figyelt kérdés
Sajna nem bízom benne, kérem valaki nyugtasson meg. Sajnos rossz oldalról töltöttem le egy vírusírtót pont :D nem vettem észre a két betű "elírást" a címen. Ahogy letöltöttem és futtattam egyből jelzett a defender, hogy kártevőt észlelt és eltávolítja. Eddig oké, viszont nem bízom benne, hogy valóban eltávolította-e. Van egy lejárt prémiummal rendelkező malwarebytes is a gépen, azon futtattam egy keresést, de nem talált semmit.
Ezt találta: trojan:win32/pynamer.b rfn
2022. jan. 30. 01:11
1/3 anonim válasza:
Windows Defender egy fos. Nagyon sokat terjesztik itt is, meg a neten mindenhol, hogy az bőven elég, hát nem. Letöltesz egy Avastot pl. az sokkal jobb, nem kell szenvedni, hogy csináljon valamit, hanem egyszerűen elhárítja. Igaz, néha vannak hirdetések, naponta egy ilyen felugró ablak, de kit érdekel, ha nem fertőzi meg a gépet semmilyen vírus. Töltsd le és azzal csinálj egy vizsgálatot, aztán hagyd is a gépen.
2/3 anonim válasza:
Pont az avastot. Na azt tényleg lehagyja 500 reklám és adware nélkül a defender.
Akkor már inkább egy normálisat ajánlanál neki...
3/3 Thunderfairy válasza:
AVG antivirus ingyenes verziója kell ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!