Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem működik a Windows Update...

Nem működik a Windows Update és a Defender sem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje nem működik egyik sem, Windows 10 Home-om van, mindenre rákerestem már magyarul, angolul, de semmi nem működött, és amikor már majdnem, az utolsó pillanatban access denied, bármit csináltam, van egy olyan érzésem hogy valami vírus nem nagyon akarja hogy használhassam rendesen a gépem és eltiltja tőlem ezeket, viszont akkor mi az a program ami ezt megkeresi vagy megjavítja nekem? esetleg manuálisan kellene csinálnom, de akkor hogy? vagy csak maradunk a jól bevállt módszernél, újratelepítés... pedig nagyon nincs kedvem már sokadjára napokig mindent újra rakni :/
2020. júl. 31. 19:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és services.msc-ben Windows Update-om sincs, csinálni sem enged, regedit-ben mindent tudok állítani, kívéve a WdNisSvc-t, ami kellene a javításhoz
2020. júl. 31. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:
újra köll telepíteni
2020. aug. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!