Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy Ipad 2 régebbi készülékem, és a problémám az vele hogy nem tölt be semmit hiába nyitom meg a Safarit azt írja nem sikerült csatlakozni, ugyanez az App store-al is. Kérdésem az lenne mit lehetne ezzel kezdeni, igazábólcsak filmezésre kellene de be sem tudok lépni az app storeba így fogalmam sincs, esetleg valaki akinek volt ilyen készüléke tudná mi a probléma, vagy esetleg van olyan oldal ahol hibás ipadokat cserélnek valami másra? Válaszokat köszönöm!2022. jan. 30. 15:53
1/5 anonim válasza:
2019-ben megszűnt az eszköz támogatása, nem érhető el rá frissítés.
Sajnos Apple termékeknél nem lehet megkerülni a dolgot.
2/5 Takysoft válasza:
1-es: Nem frissíteni szereté szerintem.
Ellenben az utolsó frissítés általában még hosszú évekig elérhető a serverről, csak nem adnak ki többet.
Nekem úgy tűnik, hogy valami hálózati gond lehet. Alapvetően van internet?
3/5 A kérdező kommentje:
Van internet igen
2022. jan. 31. 19:00
4/5 A kérdező kommentje:
Az a gond vittem szervizbe is de ott sem tudták megcsinálni még 2020ban azt mondták régi készülék és ilyen nem tudom, nekem nem volt mig ipadom ezt csak kaptam.
2022. jan. 31. 19:02
5/5 anonim válasza:
#2 Frissítés híján régi iOS van rajta, amit az Apple már nem támogat.
Ezáltal nem érhető el rajta többek között a Store sem.
Ugyanez van Androidnál is, viszont azoknál "külsős" áruházakból ugyanúgy elérhetőek az appok, Google támogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!