Cs1.6-beteszem az aim-ot v a wh-t és nem műkődik ez mért van? Pedig mindent a vudeo szerint csináltam és hiábabnyomom meg az f1 semmi. Ebben tudnatok segiteni? Irjátok le küldjetek egy linket ahol részletesen elmagyarázák v leirják. Előre is k
Kössz na majd igy várd az én segitségem/válaszom.
Nem értem mi a...... nem lehet normális választ adni? Egyböl elkeztek rage-elni.
Ilyen kerdeser megis miert adjunk normalis valaszt?
Es ne gyere azzal az estimesevel hogy csak botok ellen kell.
Hát nem is és am jogos h csalonak neveztek de csak azért akarok mert már élvezhetetlen a játék tehát a falon keresztul headshot meg ilyenek console hacks és már nem birom.
A "Magyar Harcosok" szeron játszom. Ott nagyon sok csalo van. Vagy mondj egy olyan magyar szerot ahol nem csalnak és élvezhető a játék.
(Az ID-t ird.
Ahol sokan játszanak, ott vannak adminok is, ügyelnek ezekre. Illetve a mai 1.6 közösséget nézve (steam, tudod akik megvették a játékot), sokan ismerősök, ha valakiről elterjed, hogy csal, onnantól kezdve minden szerverről kirakják.
Tehát nem csalnak, egyszerűen csak nem vagy azon a szinten, amit ők "képviselnek".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!