Általános Microsoft videókártyát ír a videókártyám helyett!! Help?
Figyelt kérdés
Tegnap még rendesen ment a gépem, semmi baja nem volt... Ma ahogy bekapcsoltam és játszani akartam nagyon kevés fpsem volt és hirtelen a ventilátor nagyon hangos lett(lehet hogy nem az volt|csak egy feltevés|). Ezután meg néztem, hogy mi lehet a gond! Az eszközkezelőmbe a videókártyám neve helyett az van, hogy Általános Microsoft videókártya... Mi lehet a gond?? Még a radeon cardsearching se találta meg..
proci: amd ryzen 5 1600
videókártya típusa: amd radeon 560 2gb
ui.: Lehet hogy a alaplapommal van a gond??
#videokártya #Általános microsoft videókártya
2022. jan. 26. 21:37
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ha #1-es megoldása nem segít, de van másik slot, kipróbálnám abba rakni, esetleg ha külön tápot is igényel, akkor azt a kábelt is.
3/4 anonim válasza:
Felesleges másik slotban próbálgatni. A legtöbb lapon nincs több fizikailag X16-os slot illetve a legtöbb lapnál korlátozva van, hogy hol kell lennie az első videokártyának..
4/4 anonim válasza:
Display Driver Uninstaller (DDU) ami neked kell.
Safe módban indítsd és törölj minden drivert, aztán mehet újratelepítés (amd honlapjáról szedd le a legfrissebbet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!