Pinázó kérdése:
MICROSOFT XBOX 360 S 250GB. Van rajta VGA kimenet? HELP! NAGYON SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
Üdv. Venni szeretnék egy MICROSOFT XBOX 360 S 250GB-ot, de nemtudom, hogy van-e rajta VGA kimenet, mivel én VGA-s monitorra kötném. Van rajta VGA port? Vagy esetleg lehet hozzá venni HDMI to VGA átalakítót (olcsón)? Ha igen tudtok linkelni, hogy honnan vagyek?2015. júl. 1. 18:31
1/9 anonim válasza:
Nincs. Régebben láttam ilyen kábelt, talán valami 1500-2000 forint volt. ebay-ről biztos van ingyen postával kínából.
2/9 A kérdező kommentje:
konzolokszervize.hu/xbox360/microsoft-xbox-360-s-250gb-hasznalt-x360 ezt szeretném megvenni, de itt azt írják, hogy van rajta... Akkor most van vagy nincs?
2015. júl. 1. 18:35
3/9 A kérdező kommentje:
onzolokszervize.hu/xbox360/microsoft-xbox-360-s-250gb-hasznalt-x360
2015. júl. 1. 18:35
4/9 anonim válasza:
szerintem találni hdmi vga átalakítótt pár ezerért.
5/9 anonim válasza:
Nincs rajta D-SUB kimenet. Nekem is ugyanolyan van.
7/9 |Orfeusz| válasza:
Ilyen a hátulja. Van rajta Scart, DisplayPort és HDMI. Az utóbbi kettő átalakítható D-SUBra ("VGA" csati)
9/9 A kérdező kommentje:
Tudtok nekem linkelni olcsó vga átalakítót? Köszi előre.
2015. júl. 1. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!