Ha külföldi oldalról rendelek előre utalva, akkor hogyan utaljam át az összeget? Forintban is jó?
Figyelt kérdés
Nem találtam erre rendes választ, ezt írják:
Please transfer the invoice amount to our bank account. You will receive our order confirmation by email containing bank details and order number. Goods will be reserved 7 days for you and we'll process the order immediately after receiving the payment.
eddig oké, átutalom a végösszeget, de hogyan? kerekíthetem? vagy lehet 12.543,235Ft-ot is utalni?
euróban utaljam, vagy hogy? Kicsit kevés hozzá az infó
2022. jan. 25. 18:21
1/3 anonim válasza:
Nincs banki fizetési felület az oldalon ahol csak be kell írni a kártya adatokat? Ebben az esetben a bank automatikusan napi árfolyamon átváltja a forintot abba a pénznembe, amit az oldal kér. Neked nincs teendőd vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincsen még kártyám :D úgy nyílván egyszerűbb lenne, tudom is hogyan kell csinálni. Még nem érkezett meg, nekem viszont rendelnem kéne.
2022. jan. 25. 18:45
3/3 BeefEater válasza:
A bankodnak megmondod, hogy milyen pénznemben szeretnéd az utalást Forint helyett. Forinttal ne próbálkozz mert biztos, hogy a fogadó oldalon nem ugyan az lesz az árfolyam mint nálad.
...és nem lesz olcsó. Várd meg a kártyát inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!