Kiből lehet egy kezdő/közép katerógiás programozó/kóddoló?
Érdekel az informatika,de az a baj,hogy ugyebár nálunk nem tanítják az infot.
Ésd mivel kódolni nem igen tudok,se programozni.
Mivel nagyon érdekel,és az a kérdésem,hogy hogyan lehetne normális "infós" belőlem?
Mert angolal kicsit nezzes,de többi nem tudom...
Ahogy nézem a magyar is "nezzes"...
Kezdjük ott, hogy megpróbálod értelmesen feltenni ezt a kérdést. Ha sikerült, akkor leírhatnád azt is, hogy milyen suli az, ahol nem oktatják az informatikát? Általános iskolában a tananyag része, ha jól tudom. Gimnáziumban is azt hiszem. Ez valami egyéb szakképző vagy szakiskola? Egyáltalán hány éves vagy? Van még időd normálisan felkészülni az érettségire (és felsőoktatást megcélozni) vagy májusban már érettségi? :D Mert akkor kicsit elkéstél...
2
sajnos tanulási hibás vagyok.
Szakképző,17 éves vagyok.
de még 3 év van hátra(vagyis evvel az évvel)
Na az kérdés:
Hogy hogyan lehetnék egy közép tudású infós?
#3 Mit takar a "tanulási hiba"? Diszlexia? (mondjuk az kicsit más, de okozhat tanulási nehézséget is) mert az még nem kizáró ok.
Ellenben a mérnöki képzés nem könnyű. Tehát ha komoly tanulási nehézségeid vannak, akkor max valami tanfolyamot tudok javasolni. Ezen belül is inkább az üzemeltetés és nem a fejlesztés lenne a Te utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!