Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kiből lehet egy kezdő/közép...

Kiből lehet egy kezdő/közép katerógiás programozó/kóddoló?

Figyelt kérdés

Érdekel az informatika,de az a baj,hogy ugyebár nálunk nem tanítják az infot.

Ésd mivel kódolni nem igen tudok,se programozni.

Mivel nagyon érdekel,és az a kérdésem,hogy hogyan lehetne normális "infós" belőlem?

Mert angolal kicsit nezzes,de többi nem tudom...

#Informatika, programozó,programozás,kódolás
2022. jan. 18. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvégzel ilyen irányú tanulmányokat, meg még mellette keményen fejleszted magadat is, mert a kötelező tananyag sokszor kevés. Plusz rágyúrsz az angol nyelvre, mert anélkül elvesztél ebben a szakmában.
2022. jan. 18. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy nézem a magyar is "nezzes"...

Kezdjük ott, hogy megpróbálod értelmesen feltenni ezt a kérdést. Ha sikerült, akkor leírhatnád azt is, hogy milyen suli az, ahol nem oktatják az informatikát? Általános iskolában a tananyag része, ha jól tudom. Gimnáziumban is azt hiszem. Ez valami egyéb szakképző vagy szakiskola? Egyáltalán hány éves vagy? Van még időd normálisan felkészülni az érettségire (és felsőoktatást megcélozni) vagy májusban már érettségi? :D Mert akkor kicsit elkéstél...

2022. jan. 18. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:

2

sajnos tanulási hibás vagyok.

Szakképző,17 éves vagyok.

de még 3 év van hátra(vagyis evvel az évvel)

Na az kérdés:

Hogy hogyan lehetnék egy közép tudású infós?

2022. jan. 18. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Leérettségizel, és elvégzel egy ilyen irányú egyetemet, vagy érettségi utáni képzést. Vagy beiratkozol valami zsebből fizetős tanfolyamra.
2022. jan. 18. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 Mit takar a "tanulási hiba"? Diszlexia? (mondjuk az kicsit más, de okozhat tanulási nehézséget is) mert az még nem kizáró ok.

Ellenben a mérnöki képzés nem könnyű. Tehát ha komoly tanulási nehézségeid vannak, akkor max valami tanfolyamot tudok javasolni. Ezen belül is inkább az üzemeltetés és nem a fejlesztés lenne a Te utad.

2022. jan. 18. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Elsőre próbálj elvégezni egy ECDL-tanfolyamot, ott meglátod, mennyire "fekszik" neked az informatika. Utána megpróbálhatsz egy Cisco Hálózati Akadémia képzés alsó szintet elvégezni, bár ezek nem programozást tanítanak, hanem üzemeltetőit. Nem árt, ha egy kis angolt is tanulsz.
2022. jan. 19. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!