Miért megy álandóan a laptopom ventilátora?
Figyelt kérdés
Van egy asus vivobook 15-ös laptopom,és már nagyon idegesít,hogy egy youtube videótól,vagy böngészéstől,állandóan megy a ventilátora,és ezáltal zajos. Pedig nem egy gyenge gép,mert egy Intel(R) Core(TM) i5-10210U processzor van benne,8gb ram,és egy 512-es ssd. Nyílván nem egy csúcshardver,de azért szerintem egy youtube videó nézése,vagy böngészés közben nem kéne állandóan menni a ventilátornak,mert nem egy olyan megterhelő feladat.Semmi másra nem használom a gépet,csak általános felhasználásra,1 éves. Ez normális hogy mindig megy a ventilátora?Azért én elvárnám egy 300 ezer forintos géptől a halk működést.2022. jan. 12. 00:02
11/11 anonim válasza:
Ugyanez a problemam de én egy hete vettem, először csak azt tapasztaltam , hogy ha sakknál megdolgoztatom akkor elkezd hangosodni ezt betuttam annak hogy dolgozik, viszont egy két napja meg süvít de elég hangosan még akkor is ha semmit se csinalok csak be van kapcsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!