IBM Thinkpad T42-es laptopomban nem forog a ventilátor, mennyibe kerülhet a cseréje?
Figyelt kérdés
Én magam ki tudnám cserélni?Vagy mivel állítólag alaplapon van és vezérléses,mit lehet vele kezdeni?2014. jún. 27. 10:02
1/2 anonim válasza:
Veszel egyet, kipróbálod, ha nem kap vezérlést akkor majd visszajössz és kitaláljuk.
2/2 anonim válasza:
Én pl. a használható állapotú, nem rossz T21-et kénytelen voltam eladni hasonló hiba miatt alkatrésznek! Sehol sem volt hozzá venti, egyébként egybe volt építve a táppal. Szervíz vigyorogva dobta vissza. Vegyél újat, ez a cél, végül részletre beszereztem egy Lenovo Ideapadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!