Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a laptopom?

Miért csinálja ezt a laptopom?

Figyelt kérdés
Pár napja felfigyeltem egy problémára a laptopomon. Mikor felkapcsolom a gépet a ventilátor felpörög maxra és folyamatosan azon pörög. Persze ez érthető lenne ha játszanék vagy pl. Adobe Premier-ben renderelnék. Viszont ez netezés közben is így van. Néha le is fagy egy pillanatra, de aztán az elmúlik és akkor már rendesen működik. Mi lehet a baj? A válaszokat előre is köszönöm.

2018. máj. 27. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A huto nincs veletlen dugig porral/piszokkal? Nalam ilyen esetben csinal ilyesmit.
2018. máj. 28. 00:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Na engem is érdekel, hogy ez miért van, a 4 éves asus laptopom csinálja ezt egy hete, de nekem ki se fagy és nagyon felmelegszik a gép, csak a gombbal tudom kikapcsolni olyankor.
2018. máj. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!