Google Maps navigáció offline módban mit tud?
Eddig a régebbi navigációs készülékekket hazsnáltam, de gondoltam kipróbálom a telefonomon, offline módban.
Letöltöttem szépen a térképet... útvonaltervezés...(ez csak próba volt szerencsére nem élesben navigáltam ismeretlen terepre)
Elindultam, és direlt letértem arról az útvonalról amit a google maps tervez, na itt lepődtem meg.
Szépen mutatta a kék megtervezett útvonalat tovább amerre megtervezte, de én letértem és nem tervezte újra az útvonalat
Mutatta merre megyek a térképen, de az útvonal tervet nem módosította(ugy mond nem tervezte újra az útvonalat mint a jó öreg Garmin navigációm szokta)
Most ez ilyen? vagy csak nálam szar valami?
Lehet azért mert offline módban mentem?
Valaki írja már le aki hazsnálja ezta google maps izét a telefonján hogy most mi van?
Mert ha ez ilyen szar hogy ha letérek az általa tervezett útvonalról akkor nekem kell visszatérnem ahogy tudok a "kék utvonalra" amit megtervezett akkor ez egy tök ismeretlen helyen, Pl külföldön egy nagy fos szerintem.
Várom a tanácsokat véleményeket észrevételeket....
Hogy mit rontottam el esteleg? vagy ez egyszerüen ilyen?
köszi
Na akkor mégegyszer....
Megtervezi szépen offline ban
De ha letérek a tervetett útról nem tervezi újra
Ez fura nekem
Ha ez ilyen akkor asszem fura hogy azt hallani mindenhol hogy a régi navigációs készülékek már elavultak mert az okaostelefon helyetesiti
Nekema garmin navim egyből újratervez és egyből mondja és mutatja is merre menjek tovább ha letérek az általa megtervezett útról
Ha ez ilyen "szar" akkor ez nem előrelépés.
Egy tök ismeretlen külföldi kiránduláson igy ez eléggé megszopatós dolog tudne lenni
Aszem én maradok a garmin navimnál ha ez ilyen.
Az hülye biztos, segít ha véletlen rossz felé kanyarodok le...
Mondom most próbáltam ki, és meglepett hogy ez ennyire "buta"
Nem gondolnám hogy ez telefon függő:)
Ez szoftver kérdés nem hardver
amugy 1 éves Lg telefon android10
8-9 ti nem tudtok szöveget értelmezni?.D
Olvassátok már el a kérdésben mit írtam
Van a telefonban gps vevő:)
Olasd el 3 szor is ha nem érted mia kérdés...
A válaszokból azt látom hogy a 3 as válaszoló értette csak meg amit leírtam
na hagyjuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!