Igaz az az elmélet, hogy laptop otthoni használatra elég 8GB RAM AMD Ryzen 5 procival?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 17:28
11/18 anonim válasza:
"Vagy szedd ki az egyik modult próbaképpen."
Egy modullal próbáltam. Most 2 modullal 18 tabbal 2810MB-ot foglal a Chrome nálam.
12/18 anonim válasza:
Szerintem 18 tab messze nem átlagos használat. Ismertem valakit, aki sosem zárt be semmit, ott virított vagy 50 tab, szerintem ez nem normális.
13/18 anonim válasza:
Szerintem meg az. De mondom amikor buggos volt az új facebook motor az az 1 tab evett 1 GB felett, volt is itt kérdés róla a gyakorin :)
14/18 anonim válasza:
Mindenesetre ha kevés a RAM, nálam a Firefox akkor sem lassul le, egyszerűen kidobálja a régen használt tabokat, de ha rákattintok, betölti újra. Neked nem kell kidobálnia, gondolom, de csak ezért súlyos tízezreket kiadni...
15/18 anonim válasza:
Mellesleg ez a lepontozás várható volt, ez jár annak, aki nem minimum 8GB-ot javasol.
16/18 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam.
2021. dec. 27. 14:51
18/18 anonim válasza:
Ez erősen függ attól, hogy mire, és milyen szoftverekkel (+ milyen oprendszerrel) használod a gépet.
Nekem a notimban 4 GB RAM van, Intel N5000-es procival, és nem érzem, hogy ne lenne elég a mindennapi használatra. Sőt, home office alatt sokszor erről dolgoztam.
Csak nem Win10/11-et, hanem Linux Mintet használok. (Igaz, én az asztali gépemen is azt használok, pedig abban van 16 GB RAM.) Ha ugyanezen a gépen Win10 lenne, nem nyilatkoznék róla ilyen pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!