Nem indul a Windows, és újra sem lehet telepíteni?
Figyelt kérdés
Néha vagy betölt nagyon lassan, de ekkor nagyon nagyon lassú a rendszer, szinte használhatatlan, vagy csak a windows logo jelenik meg. Újratelepíteni már próbáltam, miután feltelepítette magát és újraindul a rendszer, a töltőképernyőn tovább nem jutok órák után sem.
Mit tudok kezdeni vele?
2021. dec. 20. 03:40
1/6 anonim válasza:
Peldaul masik HDD-t, de meg inkabb SSD-t veszel.
2/6 anonim válasza:
HDD-hiba okozhatja ezt a fajta lassúságot.
Ha a futó rendszer alól telepítetted újra, azt nem tanácsos ilyen esetben, tiszta telepítés kell, a rendszerpartícióról ments le minden fontos adatot és formázd. Régen ha valami beépített titkosítást használtál, a kulcsokat le kellett menteni, most azzal nem tudom mi a helyzet, ha esetleg olyat használsz.
3/6 anonim válasza:
A másik kérdés, hogy honnan van a telepítő? Erdeti microsoft-os, vagy valami gányolt torrentes?
4/6 anonim válasza:
Lehet HDD, de nálam proci gond volt valamikor ilyen jelenséggel. (ami nem nagyon jellemző)
6/6 A kérdező kommentje:
Windows 10, windows 7, mind kettő eredeti ISO fájl a microsoft oldaláról, rufussal készítve telepítő a pendrivera. Tiszta telepítést csináltam.
2021. dec. 20. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!