Meg tudom e osztani a PC-m képét TV-n?
A PC egy szobában, a TV a nappaliban helyezkedik el. A kettő között több mint 30m távolság van. A két eszköz LAN hálózatra csatlakozik.
Van e megoldás/program arra,hogy ha én elindítok egy akár Steam-es játékot PC-n akkor azt én a nappaliban lévő TV-n is tudom játszani úgy,hogy a TV-re USB-s egeret+bill-t csatlakoztatok?
Köszönöm!
Azt hittem,hogy 2021-ben már talán léteznek olyan progik amiket ha felteszel akkor simán működik. LAN-on belül pl.
Huhh, hát...
Amennyibe egy ilyen rendszer kerül, annyiért egy komplett PC-t vehetsz.
Linus csinál most ilyet a saját házába. Van egy központi gép, és arról fut a lakás összes eszköze.
Gyakorlatilag valami optikai meghosszabbítást kap a gép, és a tv/monitoroknál van egy végponti egység. abból tud képet adni, abba tudsz usb-n dugni bármit, stb...
Szóval megoldható már, de gazdaságilag lehetetlen.
A képet amúgy még át tudod szenvedni 30 m-re hdmi-n akár, de már ott is gondok lehetnek, és az input lag is a végtelenbe fog konvergálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!