Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pinteresten megtudom osztani...

Pinteresten megtudom osztani a faceoldalam képét?

Figyelt kérdés
Sok festményt-rajzot láttam rajta, gondoltam én is kitűznék egy-egy képet a sajátjaim közül de nem tudom hogy kéne. Valaki tud segíteni?

2015. okt. 2. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A faceoldalad? :)
2015. okt. 2. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Facen van egy "művészeti" oldalam ahova feltöltöm a rajzaimat. Ha pinteresten rákattintok egy képre akkor előjön, hogy melyik oldalról lett "kitűzve"...azt hiszem bár lehet félreértelmeztem. A lényeg hogy szeretném megosztani ott is a műveimet ha lehet :D
2015. okt. 2. 16:37
 3/4 anonim válasza:
Én nem tudok facebookról képeket kitenni. talán úgy sikerül, hogy ha lemented a gépre, és onnan feltölteni.
2015. okt. 2. 17:49
 4/4 infomoly ***** válasza:

Ha Pinteresten vagy, akkor lehet linkről képet pinelni. Jobb alsó sarokban van egy + jel, ahol ki lehet választani, hogy pin from a website.

Ha megadod neki a facebook-os oldalad, szerintem felismeri az összes képedet. Fel kéne neki. :-)

2015. okt. 3. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!