Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows nem indul, usn journal...

Windows nem indul, usn journal is bejött, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: nem értek hozzá, de tőlem várják a probléma megoldását, mivel azt hiszik értek hozzá :"D hozzáértő nincs és nyilván azonnal meg kell oldani, mert kell és kész (ez van sajnos)

Probléma: nem indul a gép, egyszerűen a windows betöltőképnél lefagy és úgy marad. Reggel az usn journal bejöt, de nem írt semmi konkrétumot, utána nem tudtam tovább lépni. Azóta nem indul.

Próbáltam utána keresni hogy mi lehet ez, de se konkrétumot nem találtam, ezért fordulok hozzátok. Mit tudnék még tenni?

#Windows #usn journal
2021. nov. 27. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen rendszer? Csökkentett módban próbáltad indítani?
2021. nov. 27. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Windows 7, igen próbáltam, úgy sem sikerült
2021. nov. 27. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor mehet a gépbe a windows 7 telepítő egy javító telepítésre, vagy újratelepítésre...
2021. nov. 27. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. nov. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!