Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a windows...

Miért nem indul el a windows telepítő?

Figyelt kérdés

A régi gépembe szeretnék életet lehelni, amikor 2 éve elraktam üzembiztos volt. (intel g860, 4 gb ram)

Próbáltam telepíteni rá windows 7-et (régen is ezzel volt használva) miután ez nem ment próbáltam xp-t és windows 8-at is. Próbáltam pendrive-ról, cd-ről amiket bootolhatóvá tettem a Microsoft saját programjával és a Rufus nevű programmal is.

Ezeket a pendrive-okat kipróbáltam más gépben, ott eljutottam a nyelvkiválasztásig. A merevlemezt is belepróbáltam egy másik gépbe, az felismerte és tudta kezelni.

Az összes esetben kb ugyanott áll meg a dolog. A telepítés nem indul el, még a nyelvkiválasztásig sem jut el, az előtte futó zöld csík megy aztán megáll, onnan nem megy tovább.

2020. júl. 30. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nalam ram hiba volt ennel a jelensegnel. Futtass egy memtest86-ot a modulok tesztelesehez.
2020. júl. 30. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hogy 32 vagy 64 bites rendszert próbálsz feltenni.

Az sem mindegy, melyik verziós--miként bővített rendszert próbálod feltenni.

Volt gép, amelyen a 4-ik verziós w7 ment fel...

A hp, siemens lapik nagyon rendszerválogatósak...

2020. júl. 30. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:
32 biteseket probaltam csak. Kb a 6. Fajta windows 7-nel tartok :D
2020. júl. 30. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

3

Ez ilyen "biznisz" régi gépeknél...próbálj olyan kiadású wint, ami a gép megjelenési idejével azonos--körüli, nekem ez vált be módszernek.

ui: remélem biosból átállítva telepítesz...

2020. júl. 30. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:

- NE kókányolt integrált meg aio telepítőkkel próbálkozz mert az garantált út a kudarchoz. Próbálkozz eredeti telepítővel.

[link]

- Biosban bootsorrendet békén kell hagyni, maradjon a hdd az első; csak az F8 - F11 - F12 gyorsmenüből kell kiválasztani a bootmediát. (Pen v DVD)

- Én személy szerint semmi programot nem használok a telepítő pendrive elkészítéséhez.

Egy sima Fat32 pendrivera rámásolom a pendrive tartalmát, majd aktívvá teszem a partíciót és ráteszem a bootszektort (bootsect /nt60 P: /mbr), ennyi.

2020. júl. 30. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
az ISO tartalmát...
2020. júl. 30. 13:52
 7/7 CspCsj ***** válasza:

Memóriateszt után a merevlemez nélkül próbálnám - ha ott tovább jutsz akkor az is lehet hibás.

Esetleg a gépház oldalát vedd le, és nézd át az alaplapot, - egy kipukkant kondi sem kizárt.

[link]

2020. júl. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!