Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul a Windows?...

Miért nem indul a Windows? Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Tegnap este már nem indult el a windows, akkor újraindításra sem változott.Kipróbáltam minden ott elérhető lehetőséget amivel meg lehetne javítani, de egyedül csak a rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra működött,tegnap este már tudtam is használni. De ma reggel már megint ugyan azt írja ki és a visszaállítást sem engedi. Arra az időpontra lehet visszaállítani amikor jött egy Windows frissítés, lehet az új frissítéssel van gond?

2020. jún. 25. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire súlyos a helyzet, akkor a helyedben inkább újra raknám az egészet.

Lehet bacogtatni a visszaállítással, de soha nem lesz jó.

2020. jún. 25. 09:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez csak a nagyon legvégső opció, sok rajta az olyan dolog ami fontos és nem kéne elvesznie
2020. jún. 25. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Linux Mint live cd/dvd/pendrive tudsz adatot menteni róla.
2020. jún. 25. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Windows 10-esről van szó?
2020. jún. 25. 10:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak ezzel meg az a baj hogy nincs a családban olyan gép vagy laptop amiről lehetne egy ilyen pendrive-ot készíteni
2020. jún. 25. 10:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, Win 10-ről van szó
2020. jún. 25. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
[link] valami jó szervíz segíthet.Sajnos nem tesztelik megfelelően,ezért lehet,hogy a frissítés okoz gondot.
2020. jún. 25. 10:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is az a probléma. Hogy tudom ezt megoldani?
2020. jún. 25. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg probléma van a Win10-el, nézd csak meg minden fórum tele van vele. Tudom nem vígasztal.

Adatot kéne menteni Live CD/Pendrive-al kérj meg egy barátod vagy valakit hogy csináljatok egyet. Ments adatot aztán vagy rakd újra a Win-t, vagy felejtsd el örökre.

2020. jún. 25. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Esetleg registry pucolót nem futtattál előtte?Az is okozhat gondot,vagy valami takarítóprogram.Esetleg próbáld meg eltávolítani a frissítést,hátha segít.Néha szokott.
2020. jún. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!