Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet lejátszani...

Miért nem lehet lejátszani iPhoneon?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a filmet gépre és iTuneson keresztül át akartam másolni, de azt írja, hogy ez a videó nem játszható le az iPhoneon. Miért?

2021. nov. 23. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet sikerült egy nem támogatott [link] formátumú filmet letöltened. Előfordul az ilyen...

"Video formats supported: H.264 video up to 1080p, 60 frames per second, High Profile level 4.2 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format."

2021. nov. 23. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Finnyás az iTunes... Át kéne konvertálni.

Tedd fel az iPhone-ra a VLC appot

aztán az iTuneson keresztül ebbe az appba másold a filmet.

Vagy az asztali gépen a böngészőből a VLC app WIFI megosztásán keresztül másold át.

A VLC - iPhoneonon is - mindent is le is játszik :)

2021. nov. 23. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
A VLC-t letöltöttem, de nem tudom, hogy kell oda konvertálni iTuneson keresztül. Nekem iTuneson belül csak videók van, ami ugye az apple appot nézi.
2021. nov. 24. 06:52
 4/5 A kérdező kommentje:
És hogy tudok berakni feliratot?
2021. nov. 24. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

iTunes-on belül a fájlmegosztással közvetlenül a VLC appba kell áttölteni a fájlokat.

Vagy a másik megoldás: VLC appban alul koppints a Hálózat ikonra, majd WIFI megosztás be és amit ott ír címet azt kell beírni a gépen a böngészőbe. Majd ott áttölteni a fájlokat.

2021. nov. 24. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!