11/21 anonim válasza:
Lölő mentes övezet. Más semmi jó...
12/21 anonim válasza:
Olvasva a hsz-eket egyre boldogabb vagyok, hogy otthagytam őket. UPC-s voltam és - hasonlóan a Vodás ügyfelek által írt tapasztalatokhoz - én is hatalmas visszaesést éreztem az egyesülés után. Nem értem egyébként, hogy miért. Logikám szerint komplett infrastruktúrát kaptak, staffal, mindennel együtt. Ha semmit nem csináltak volna, akkor is legalább maradnia kellett volna a színvonalnak, ehhez képest meg akkorát estek mint az ólajtó. Minekután a kilépésnél még pofátlanok is voltak velem, remélem pofára is esnek az ilyen hozzáállással.
13/21 anonim válasza:
upc előtt csak loptak
upc-óta meg ~ semmi sem működik és lopnak
15/21 anonim válasza:
21 év után otthagytam a mobil szolgáltatást, azóta is írnak, de hiába, átmentem a Telekomhoz. Még jó, hogy tv és internet szolgáltatás így is a Telekomnál volt. Nem mentem át, bár akartam.
16/21 anonim válasza:
augusztusban lejár a hűségidőm, soha a büdös életben nem kötök velük semmit! ez az első cég aki hűségidő alatt árat emel. Ezt az emelést van pofájuk "korrekciónak" hívni. Médiaboxuk egy rakás trágyahalom. Lassú, instabil.
17/21 A kérdező kommentje:
#16: Mindegyik szolgáltató árat emelt az infláció miatt.
2023. ápr. 7. 05:45
18/21 anonim válasza:
"Mindegyik szolgáltató árat emelt az infláció miatt."
Pont az a lényeg, hogy nem árat emel, hanem "korrekcióz". Beültettek egy jogi kiskaput, hogy törvényesítsék a szemétséget. Az, hogy a többiek mit csinálnak nem érdekel adott esetben, én nem a többiekkel állok szerződésben. GFond
19/21 A kérdező kommentje:
Gondolom a boltban is reklamálsz, mert megdrágult a kenyér. Sajnos az infláció ezzel jár…
2023. ápr. 7. 11:08
20/21 anonim válasza:
Mindegyik árat emelt, de az nem mindegy, hogy pocsék szolgáltatásért vagy normálisért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!