Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Vodafoneról?

Mi a véleményed a Vodafoneról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 01:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
Lölő mentes övezet. Más semmi jó...
2021. dec. 18. 23:29
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Olvasva a hsz-eket egyre boldogabb vagyok, hogy otthagytam őket. UPC-s voltam és - hasonlóan a Vodás ügyfelek által írt tapasztalatokhoz - én is hatalmas visszaesést éreztem az egyesülés után. Nem értem egyébként, hogy miért. Logikám szerint komplett infrastruktúrát kaptak, staffal, mindennel együtt. Ha semmit nem csináltak volna, akkor is legalább maradnia kellett volna a színvonalnak, ehhez képest meg akkorát estek mint az ólajtó. Minekután a kilépésnél még pofátlanok is voltak velem, remélem pofára is esnek az ilyen hozzáállással.
2022. jan. 16. 18:57
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

upc előtt csak loptak

upc-óta meg ~ semmi sem működik és lopnak

2022. máj. 13. 15:40
 14/21 NTBS ***** válasza:
0%
Nincs vele baj.
2022. dec. 22. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
21 év után otthagytam a mobil szolgáltatást, azóta is írnak, de hiába, átmentem a Telekomhoz. Még jó, hogy tv és internet szolgáltatás így is a Telekomnál volt. Nem mentem át, bár akartam.
2023. márc. 25. 23:22
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
augusztusban lejár a hűségidőm, soha a büdös életben nem kötök velük semmit! ez az első cég aki hűségidő alatt árat emel. Ezt az emelést van pofájuk "korrekciónak" hívni. Médiaboxuk egy rakás trágyahalom. Lassú, instabil.
2023. ápr. 6. 22:36
 17/21 A kérdező kommentje:
#16: Mindegyik szolgáltató árat emelt az infláció miatt.
2023. ápr. 7. 05:45
 18/21 anonim ***** válasza:

"Mindegyik szolgáltató árat emelt az infláció miatt."

Pont az a lényeg, hogy nem árat emel, hanem "korrekcióz". Beültettek egy jogi kiskaput, hogy törvényesítsék a szemétséget. Az, hogy a többiek mit csinálnak nem érdekel adott esetben, én nem a többiekkel állok szerződésben. GFond

2023. ápr. 7. 08:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Gondolom a boltban is reklamálsz, mert megdrágult a kenyér. Sajnos az infláció ezzel jár…
2023. ápr. 7. 11:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindegyik árat emelt, de az nem mindegy, hogy pocsék szolgáltatásért vagy normálisért?
2023. ápr. 7. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!