Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Vodafoneról?

Mi a véleményed a Vodafoneról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 01:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Semmi jó.
2021. nov. 21. 13:59
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Eddig sosem volt baj, a családom sok ideje Vodafonos már, mindig okés volt, de mióta volt az a fejlesztés vagy micsoda júliusban, azóta csak a baj van vele.
2021. nov. 22. 00:04
 3/21 anonim válasza:
50%
Nem ajánlom! 14 éve vagyok ügyfél de tényleg egyre több a probléma vele, főleg az elmúlt fél évben.
2021. nov. 26. 11:58
 4/21 anonim ***** válasza:
53%

UPC jó volt.

Vodafone, ha így csinálja tovább, megcsappanhat a részesedése.

2021. nov. 30. 08:22
 5/21 anonim válasza:
68%

Eddig meg voltam elégedve, már több mint 15 éve vannak előfizetéseink.De! Az utóbbi időben egy hulladék az online felület, telefonon elérhetetlenek, személyesen órák. A netem sokszor akadozik, pillanatok alatt lemegy az 5gb-m. Már váltani fogunk mi is

.

2021. nov. 30. 15:07
 6/21 anonim ***** válasza:
39%

Nálam is akadozik, de a tv mostanában.

A telefonáláshoz meg nyugtató szükséges...

2021. nov. 30. 16:36
 7/21 anonim válasza:
6%
Semmi
2021. dec. 2. 19:06
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Kalap sz.r, amióta átvették a UPC-t. Komolyan nem értem, hogy miért kellett ennyire felkészületlenül bevásárolniuk. És akkor még az eddigi három ügyfélszolgálati pontot is leredukálták egyre mifelénk, hogy még nagyobbat szívjanak az emberek. Komolyan, ezek hülyék?
2021. dec. 8. 13:06
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

Az elmúlt kb 1 évben havonta-kéthavonta hívogatom őket, hogy különböző, amúgy korszerű, erős eszközökön, különböző operációs rendszereken lassul, akadozik a net illetve az a fura hiba áll elő, hogy az adott eszközön a wifi kikapcsolása-visszakapcsolása segít.

Mindig valami csatornát váltanak át, egyszer már kvázi könyörögtem, hogy ne, mert nem segít vagy csak max 1 hétre segít.

Egyszer voltak kint technikusok, cseréltek valami csatlakozót, átnéztek mindent, elvileg rendben...

A mobiltelós lefedettségük is nevetséges a mai napig....

2021. dec. 8. 23:33
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Miután hűségidőre vettél szolgáltatást, BÁRMI, mondom BÁRMI problémád van, nem tudod elérni őket! Fel akarjuk mondani a hűségidő ellenére, mert nem azt kapjuk amit ígértek, bementünk az üzletbe, azt mondták, karbantartják a rendszert ezt 2 hónapon keresztül eljátszották, utána jött, hogy csak telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet lemondani. A tévé heti 7 napból 3-4 napot fél napokat minimum szakadozik, megfagy a kép, a netet meg folymat kikapcsolgatják...
2021. dec. 14. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!