Gamelésre + stream melyik?
Figyelt kérdés
Használt oldalon(lakóhelyem szerinti, nem magyar) ezeket az ajánlatokat találtam:
RTX 2060 - 155.000 forintért
vagy
GTX 1070 - 110.000 forintért?
Ryzen 7 3700x mellé mennének, stream + játékra kellene, mennyivel erősebb ebben a 2060 mint a 1070?
2021. nov. 15. 00:39
A kérdező szavazást indított:
2060
1070
Erre a feladatra kevés mindkettő
Túl drágák, nézz máshol
8 szavazat
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Rohadjak meg ha fizetnék 300 eurót 2022 fele haladva egy 2016ban megjelent 1070ért. Ahhoz képest pedig hogy nem túl nagy a kettő között a teljesítmény különbség, az RTX2060 is nagyon drága. Ha hosszútávra veszed, én inkább még gyűjtenék hozzá egy normális kártyára. Hátha valami blackfriday vagy karácsonyi akció alatt kapsz olcsóbban jobb kártyát. Én német cégtől rendeltem custom gépet, 500 euróba volt egy rtx3070. Jó pillanatot kell kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!