Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok esetleg valami jó...

Tudnátok esetleg valami jó monitort ajánlani nekem, amit hasznos lehet "gamelésre" és grafikai munkára, tanulásra, kódolásra egyaránt?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy MacBook Pro 2020 13 "(16 GB RAM, i5) és olyan monitort keresek, amely jó kompromisszumot jelentene különböző felhasználási területeken, munka, iskola (kódolás, grafikai programok használata, kisebb projectek), gaming.

Elsősorban a következő monitorról szeretném kikérni a véleményetek:

27 "GIGABYTE M27Q (2 560 x 1440 (QHD), IPS, 1 70Hz, 0, 5ms) kb. 360 Euro.

Másrészt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a MacBookon történő "gamingrol" egy extra monitorral? Normálisan működne? Milyen tapasztalataitok vannak? Van valami tanácsotok esetleg?

Munkám és tanulmányaim miatt a legjobb választás a MacBook volt jelenleg, de néha kikapcsolódásként jó lenne "gamelni" egy kicsit.

Van esetleg jobb javaslatotok ezzel a monitoros témával kapcsolatban a fentinél?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 5. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én macbookon simán civezek, de fps-eket nem szeretem szóval arról nem tudok nyilatkozni.

De itt utána tudsz nézni: [link]

2020. nov. 5. 22:01
 2/3 Komplikato ***** válasza:
Három hete nézegetem ezt a monitort, és nem találtam olyat aminek ekkora a színtere ÉS játékra is alkalmas. Az LG27GL850 vágy ugyan arra a nano ips panelre épülő Dell monitor picit drágábban sem. A következő lépés a FI27Q-P lenne, de az 2x ennyibe kerűlt, játékra meg rosszabb. Én egyenlőre részletes, méréses tesztet várok az Ring oldalán róla.
2020. nov. 28. 12:58
 3/3 Komplikato ***** válasza:
A prediktív bevitel kinyírta a hozzászólást és javítás gomb sincsen, természetesen az Rtings.com értékelésére várok.
2020. nov. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!