Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki milyen laptopot használ...

Ki milyen laptopot használ gamelésre is?

Figyelt kérdés
Nem gondolkodok csúcskategóriás gameing laptopban, de érdekel hogy melyek azok a laptopok amik jól elbírnak egy mai átlag játékot. :)

2018. jan. 7. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
minimum gtx 960m 4 magos i5 proci nem 2 mag 4 szalas. de javasolt gtx 1050 el szerelt laptop.
2018. jan. 7. 15:15
 2/6 Szirty ***** válasza:
Nem arra való.
2018. jan. 7. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy arra való e mert pontosan tudom hogy elbírják a közép kategóriás laptopok is a játékokat, mint ahogy a mostani 80 ezres kis laptopom is megbírja őket közepes grafikán is. Tudom hogy a számítógépek erre sokkal jobbak de le kell cserélnem a laptopomat egyébként is és szeretnék egy jobb minőségűt.
2018. jan. 7. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A legjobb egy eGPU-s megoldás keress rá. Nem tudom milyen géped van, de ha mondjuk egy régebbi i5-ös akkor simán tudnád azzal is használni.
2018. jan. 7. 18:08
 5/6 Szirty ***** válasza:

"Tudom hogy a számítógépek erre sokkal jobbak"

A laptop nem számítógép? :-o

2018. jan. 7. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Asztali gép. Nem magyarázom tovább fölöslegesen -.-

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2018. jan. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!