Utánvéttel rendeltem Emagról egy laptopot, elállhatok az átvételtől?
Figyelt kérdés
Rendeletem Emag.hu-ról egy laptopot, amiben csak 4giga ram van, azt cserélném le egy ugyanolyan 8gigásra. Csak 5 ezerrel lenne drágább.
Kötelező átvennem a terméket a postán?
Ha nem akkor vissza küldik és nem követelhetik rajtam az árát?
2018. jan. 4. 09:35
1/5 anonim válasza:
Hívd fel az üzletet hogy miért küldöd vissza! De írjál is! Csak hogy tudjanak róla, utána ha kijön a cucc küld vissza szépen, semmibe se fog kerülni.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
1. Az elállási jog
– egy termék megrendelése esetén a termék átvételétől
– több terméknek egy (meg)rendelésben történő megrendelése esetén (amennyiben azok kiszállítása nem egyszerre történik) az utoljára átvett termék átvételétől
– több tételből/darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott/átvett tételnek vagy darabnak az átvételétől
számított 14 naptári napon belül gyakorolható. Az Ügyfélnek/Fogyasztónak nem szükséges indokolnia, miért kíván elállni a szerződéstől.
4/5 P.O.C. válasza:
Tiszta hülyék amúgy. Ő maguk sem tudnak visszafordítani egy csomagot. Egy gyenge pillanatomban rendeltem tőlük egy monitort fekete pénteken. Aztán eszembe jutott, hogy milyen egy trágya szervizhálózatuk van. Ráadásul nem is adták volna meg ugyan azt a gari időt erre a termékre, mintha magyar webshopba rendeltem volna. Hiába szóltam nekik a rendelés leadása után néhány órával hogy nem kell, mégis kihozták. :D Egyszerűen nem vettem át és kész.
5/5 anonim válasza:
Emagról elég nagy bátorság laptopot venni. Román cég, így nem lesz magyar garanciád, nem tudod bevinni a hivatalos szervizbe a gépet. Ha valami baja van, vissza kell küldened Romániába és ott valaki valahogy majd megpróbálja megjavítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!