Milyen nyomtatót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Házi, kevés használatra, milyen multifunkciós nyomtatót érdemes vásárolni? Az olcsóbb Kategoriából.2021. nov. 3. 20:08
1/5 anonim válasza:
A patron utána drága lesz, de ha úgy is keveset használod (és melóban nem tudsz nyomtatni..)
2/5 anonim válasza:
Ha belefér, akkor lézereset ajánlok. A festék sem szárad bele, ha nem használod, pontosabb is.
3/5 anonim válasza:
A multifunkciós nyomtatók egy nagy parasztvakítás. Megveszed tizen egy-két ezerért olcsón, aztán inged, gatyád rámegy a patronra, mert hetente beszárad, az utángyártottat a csip miatt nem fogadja el és max 1-2 száz oldalt lehet vele kinyomtatni. Tehát veheted a gyárit aranyáron és kiürült patronnal még szkennelni sem enged. Csatlakozva a #2-es hozzászólóhoz, ha a szines nyomtatás és a szkennelés nem létszükséglet, akkor egy lézeres a megoldás. Nekem egy Brother van. 1800 ft bele egy 2500 oldalas utámgyártott toner és ha fél évig nem nyomtatok, akkor is teszi a dolgát.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostmár tudom miért a lézeres a jó, csak abban az alsó kategóriában nincs fény másolás és szénnel és, akkor hogy tudom az ilyen gondokat megoldani?
2021. nov. 4. 11:59
5/5 anonim válasza:
[link] itt van pl ez, mindent IS tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!