Anycubic 3D nyomtató nyomtatót érdemes a cégtöl venni?
Szia! Örülök, hogy segíthettem.
Még annyit szólnék a témához, hogy az "Ender 3 Pro"-ra is nézz rá. Ár érték arányban sokak szerint verhetetlen, jómagamnak is az van. Annyit el kell mondanom, hogy nem kapsz dobozból egyből hibátlanul működő 3d nyomtatót, hanem be kell lőni. Ehhez viszont TÖMÉRDEK segítséget találsz youtubeon, facebookon, redditten (nem árt tudni angolul). És mire belövöd a nyomtatót, kívül belül tudni fogod, hogy melyik alkatrésze micsoda, mit kell állítani stb.
Az Endert is gyártótól rendeltem (Creality3d) és nem volt vele probléma.
Facebook csoportokban fent vagyok ott elég sok dolgot megtanultam már. Illetve sok dolognak is utána néztem, alapbból megy a 3d téma és az elektronika is szóval ilyen oldalról nincs probléma. :)
Azt a nyomtatót énis néztem, rengeteg embernek van, de valahogy komolyabbat szeretnék. Aminek nagyobb a felülete és 2 motor van a z tengelyen, biztonságosabbnak érzem ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!