Windows 10 telepítési hiba?
Figyelt kérdés
Nem értek a gépekhez nagyon, de egyik napról a másikra elromlott az egész. Este leállítottam reggel már nem tudtam beindítani. Mondtak rakjam újra…. Na hat feltelepiti a windows 10-et (eddig is ez volt rajta) és a telepito végén ugye újraindítja a gepet. Szépen újraindul aztán tolt. Nagyon sokáig tolt (úgy mint amikor ugye bekapcsol) de nem kapcsol be hanem újraindul es újra a Windows telepitot dobja be, vagy töltés közben kekhalalt kap. Őszintén ott tartok hogy kivagom az egészet az ablakon. Mit tudnék csinálni vele? 😞2021. okt. 29. 19:07
1/2 anonim válasza:
Hibás leírás /megszokás alapján telepítettél...
Így kellett volna: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom végül sikerült szerintem a pendrivera lett hibásan rá teve a Windows
2021. okt. 29. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!