Miért nem működik a billentyű és az egér Windows 10 telepítés után??
Addig míg formáztam a meghajtót és elkezdtem telepíteni tökéletesen működött viszont mikor kész lett már csak az lett volna a következő lépés hogy beállítsam a windows 10 alapvető dolgait nyelv profil létrehozás stb, de itt teljesen megakadtam: [link]
itt már se az egér nem világít se a billentyű mintha be se lenne dugva... kipróbáltam az összes usb-vel más billentyűvel egérrel is de semmi... biosban is próbálgattam állítgatni (ott működik a billentyű) de semmit nem segített... előtte windows 7 volt rajta azon ment a billentyű és az egér.. gép típusa: DELL Optiplex 755 sajnos nincs rajta ps2 csatlakozási lehetőség pedig az talán segített volna
Közben megkerestem, hogy itt van leírva, hogy kell safe mode, mivel ugye nem mindegyik módszert tudod most elindítani:
"From a black or blank screen" -rész
Reseteld a biost.
Kár volt elállítgatnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!