Windows 10 x64 proffesional telepítés után nem működik se az egér se a billentyuzet, valaki ötlet?
Nem. Sokszor telepitettem windows de sose kellett drivereket felkarolni...
Lemez betesz, bootol, particiok, formázás, telepítés elindit, restart, win10 beállít, használ. Mindig ez volt a sorrend. Most is csak a win 10 első induláskor nincs beviteli eszközöm.
Konkrétan olyat még én sem láttam, hogy 2.0 portok nem működnek telepítés után. Ilyen csak 3.0 esetében fordult elő.
De a számítástechnika mindig okozhat meglepetéseket. És a driver telepítés amúgy is olyan alap dolog, hogy megérhet egy próbát.
Optikai meghajtód van? Linux Live CD nincs kéznél?
Azzal is le tudod tölteni a drivereket a vinyóra, majd Windowst indítva telepítheted.
Mi a pontos konfig amúgy?
Nincs linuxom sajnos.
Régi konfig:
Asus P5QPL-AM alaplap
Intel Core 2 Quad Q9650 proci
Geil ultra 1066 Mhz 8gb ddr2 ram
Nvidia GeForce GTX 760 vga
Chieftec Smart 700W tájegység
WD Green 1TB 5400rpm hdd
Lg GH24NSC0 dvd rom
Az a baj, hogy hogy olyan ötletem, amihez nem kell pluszba egy szoftver vagy egy hardver vagy egy másik gép.
Szerintem írass ki valamelyik értelmesebb haveroddal egy Linux Live CD -t vagy egy Hiren's Boot CD -t. Hidd el, aki telepítésre adja a fejét, jobban jár ha ilyeneket mindig tart magánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!