Van okom félni ha az avg vírusírtó jobb alsó sarokba feljövő ablakba valami olyasmit írt ki, hogy Az ön személyes adatai nincsennek biztonságban?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? Én csak ki x-eltem az ablakot2021. okt. 28. 09:05
2/11 anonim válasza:
Ez egy agresszív marketingfogás, amivel arra akarnak rávenni hogy vedd meg a szar fizetős védelmüket.
3/11 anonim válasza:
Egyszerű marketing trükk, a félelemkeltéssel próbálnak rávenni, hogy megvedd a prémium szolgáltatásokat is.
4/11 anonim válasza:
Nincs.
Maga az antivirusuk nem rossz egyébként, és a fizetős termékük sem gagyi, de ezek a riogatások pusztán marketing célúak. Ami azért részben érthető, ők is pénzből élnek, ha csak az ingyenes terméküket használnák, akkor rövid időn belül a cég lehúzhatná a rolót.
5/11 A kérdező kommentje:
Ja értem, akkor semmi komolyabb.. Azért elég gáz hogy így "zsarolással" akarják rávenni az embert hogy fizessen meg megfélemlítik az embert
2021. okt. 28. 10:34
7/11 anonim válasza:
5: már akkor megremultel amikor feltetted a szoftvereket úgy, hogy a Windows tartalmaz antivírus szoftvert. Tehát fut az, és mellette az AVG.
Ezek után normális amit csinál
8/11 anonim válasza:
#7 Ha a windows látja, hogy van antivirus, akkor a saját aktív védelmét leállítja.
Ugyanez igaz a tűzfalra is.
9/11 anonim válasza:
8 na ezt nem tudtam. nekem nincs fenn más antivírus.
Különben pont az AVG/Avast aminek pár bővítménye is kikerült a Firefox etc repobol mert adatlopás merült fel ellenük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!