Milyen olyan appok vannak, ahol helyikkel lehet szocializálódni?
Ahol fontos a helymeghatározás és helyiekkel ismerkedhetek.
Nekem kettő ugrott be: A snapchat (tudjátok, van a snap map része) és a tinder. Ezen kívül még mik vannak? Köszi a segítségeket.
@off
Ne haragudj, de "szocializálódni" nem netes chat appokkal lehet, hanem személyes - fizikai - kapcsolatok által.
Köszi, ez nagyon segítő válasz volt. xD
Szocializálódni lehet úgy, hogy megismerek egy közeli személyt a neten, majd később találkozunk. Egy másik megyében élővel ez nem reális. Azt hittem, mindenki érteni fogja, ezt a nem atomfizikai szellemi szintet igénylő kérdést. Olyan appokat keresek, ahol közeli emberekkel ismerkedhetek, ha jól kijövünk, később találkozunk. Ennyi.
Köszöntem.
Ha te ott ismerkedsz...
Offolhatod a kérdésem amúgy, de jelentelek és nem én leszek bannolva.
Hát.. vidéken valóban "kultúrháznak" minősül a kocsma. Anyámék falujában azaz információ elosztó központ! :D
De az is tény, hogy az alkoholszint emelkedésével vagy nagyon jóban lesz mindenki vagy nagyon nem. Tehát barátkozni lehet tényleg nem ideális hely. (kivéve ha sok a pénzed és mindenkit meghívsz) :D
Hülyeséget félretéve azt hiszem a Telegramnak is van ilyen lehetősége "People Nearby" néven. Nekem pl 94 embert hoz fel a környezetemben. (Tény: Pest. Piriszentlászlón valószínűleg nem lesz ennyi találat.) Alapvetően (régen) a chat.hu-t használtam ilyen beszélgetős felületre. Előtte meg DC++ meg IRC. Lokalizáció nem volt, de dumálni azt lehetetett. Most meg a discord van az utóbbi helyett.
Ilyen helyzetmeghatározós - ismerkedős alkalmazásból szerintem kevesebb van, mert nem szeretik megosztani az emberek a helyzetüket. Pl telegramon nálam sem jelzi annak a 94 embernek, hogy itt vagyok.
Köszi, telegramom még van is, csak nem ismertem annyira, hogy tudjam, ez is benne van. Bár szerintem, ha ott valakire ráírok, hogy "hekkó, a közelemben vagy", akkor creepynek fog gondolni, így ott nem tenném. A kérdésre viszont válasz, szóval kaptál zöldet. :)
Snapen addolják az emberek egymást összevissza, a tinder meg kifejezetten erre van. Telegramon nem merném. :D
A DC++ alatt nem tudom mit értesz, nekem a DC az az discord, de gondolom nem arra gondolsz.
Köszi a választ. :)
Az értékelés a legritkább esetben tükrözi a válasz hasznosságát. Ezen az oldalon az "szimpátia" szavazás. :)
Gondolom 2 embernek belegázoltam a lelki világába és így éli ki a frusztrációját. (Ha nem így lenne akkor érvelne és nem csak értékelne... :))
"DC++ alatt nem tudom mit értesz"
Huhúú.... van egy érzésem, hogy fiatalabb vagy. :D Jó, én se vagyok nyugdíjas a cirka 30 évemmel, de most kicsit öregnek érzem magam. :D
2004-2008 között elég aktívan használtam. :)
Sőt, haverokkal volt saját HUB is. Jó volt. Leszámítva, hogy a fájlcserélés akkor egy "picit" lassabb volt. 50KB/s letöltési sebesség... ADSL. Áhh.. más korszak volt :D (Ja igen, mert a chat mellett P2P hálózat volt elsősorban.)
Jogos, fiatalabb vagyok. Most is van elég közösségi oldal, de zavar, hogy egy helyit sem találok. Sokszor még a megye sem azonos. :(
(pedig Pest megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!