Kirúghatnak azért, mert nem szocializálódom?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 10:05
1/12 anonim válasza:
Hogy érted? Kicsit bővebben, konkrétabban, ha lehet!
3/12 A kérdező kommentje:
Egy kicsi cégnél vagyok, kb. mindenki mindenkinek a rokona/ismerõse, még a diákmunkások és a külsõs dolgozók is. Ha nem szerzek barátokat, kirúghatnak?
2021. okt. 10. 10:20
4/12 anonim válasza:
Próbaidő alatt minden további nélkül. Próbaidő után pusztán ezzel az indokkal nem, de ne csodálkozz, ha egy létszámleépítéskor te leszel az első, akitől megválnak.
5/12 anonim válasza:
Ha a fönők nem annyira megértő, akkor igen. De azért annyira ne aggódj, szerintem.
6/12 anonim válasza:
Összeférhetetlenség indokkal kirúghat.
7/12 anonim válasza:
Emiatt nem fog kirúgni, de ha el kell küldeni valakit akkor téged biztos előbb fog, mint azt akivel előző este a kocsmában piált.
8/12 anonim válasza:
Nem fog kirúgni vagy elküldeni ezért.
Viszont ha úgy alakul hogy vkitöl meg kell vállnia te leszel az elsö a listán.
Tudom hogy müködnek ilyenek
9/12 anonim válasza:
6: Az összeférhetetlenség, ha a kollégák intim magánéleti dolgokról próbálnak faggatni, és én azt felelem, hogy már megbocsássanak, de semmi közük hozzá?
10/12 A kérdező kommentje:
Az összeférhetelenség akármi lehet. Lakótârsam azért nem szeretett mert nem barátkoztam vele
2021. okt. 10. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!