Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » BME villamosmérnöki szakra...

BME villamosmérnöki szakra (2021.) milyen laptopot érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés

Elsőéves vagyok. Nézegettem már korábbi kérdéseket, de pl 2014. óta azért változhattak az igények.

Lenovo Thinkpad-et szeretnék, de több helyen olvastam, hogy a Dell jobb... (Jobb?) 8GB RAM, 256 GB SSD, ami alá nem szeretnék menni, illetve nagyobb kijelzőt ajánlanak, 15-16-osat, én sajnos 14-eset néztem ki... Gondolom, nem árt, ha matt a kijelző. kb 160e Ft-om van rá, használtat vennék.

Van javaslatotok?

2021. szept. 29. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Amikor ilyen kérdést látok kiírva egy elméletileg elektronikához vonzódó személytől csak arra tudok gondolni hogy kamu a kérdés vagy ha nem akkor ne erőltesd azt az egyetemet .Egy körömépítő diplomát jobban el tudok képzelni neked .
2021. szept. 30. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké, villanyon tanul, de azért ne várjuk már el egy ELSŐÉVESTŐL, hogy tudja milyen szoftvereket fog használni 2 év múlva egy olyan szakirányon, amiről még azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák.

Basszus, még matekot, meg szakmai bevezető tárgyakat tanul. Halvány lila gőze sincs arról, hogy milyen gépigényre lesz szüksége.

2021. szept. 30. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

12

Már ezelőtt 10 évvel is fejből vágtuk a processzorokat, órajeleket, memóriákat, tápokat, alaplapokat, videókártyákat. Milyen játékhoz mi kell, intel, amd, ram, virtuális memória kérdés (gép generálja, vagy te állítod be), milyen párosítások. Az összes gyerek tudja ezt, aki egy picit is játszott. Valami nagy baj lehet, ha úgy mész ilyen szakra, hogy egyáltalán nem érdekel ez az egész.

2021. szept. 30. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
ja igen 13 igaza van itt azért nem 0,0001mm pontossággal kell valami távolságát megbecsülni
2021. okt. 1. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!