Windows 10 alatt dll hibák jönnek elő, ha indítanék egy játékot. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Egyetlen játékot se tudok elindítani, mert különböző dll hibákat ír ki. Nem tudom erre a megoldást, eléggé amatőr vagyok számítástechnika terén. Ha esetleg tudnátok javasolni valami programot, vagy valami egyszerű megoldást ennek a hibának az orvoslására annak nagyon örülnék. :(2021. szept. 28. 21:22
11/13 A kérdező kommentje:
Itt is még 1x megköszönöm az utolsó válaszadónak a segítségét. Most már a COD WW2 is megy. Megoldotta a problémámat, nagyon hálás vagyok. Örülök, hogy vannak még rendes, kedves emberek akik veszik a fáradságot és segítenek másokon, és nem csak flegmán kioktatni akarnak. Attól, hogy nem annyira értek ezekhez a dolgokhoz még nem kell hülyének nézni.
2021. szept. 29. 12:07
12/13 anonim 

válasza:

Ha eredeti Win10, és be van aktiválva, akkor ezeket rég le kellett volna automatikusan töltenie, mivel már az összes dll file része a Windows-nak. Én a videokártyáén kívül már évek óta nem töltöttem le semmilyen drivert, vagy dll-t, mert a Windows a háttérben elintézi az ilyesmit.
13/13 A kérdező kommentje:
Pedig eredeti, és be van aktiválva azt mondták nekem az üzletben. Az Update meg írja, hogy naprakész és ma délelőtt ellenőrizte. Akkor nem tudom miért kellett ezeket feltenni, na mind 1, de a srác nagyon rendes volt mindent belinkelt privátban amire szükség volt. Ezzel meg is oldódott. Bevallom már majdnem sírtam, mert annyira tanácstalan és szomorú voltam. Fogalmam se volt róla előtte, hogy mi lehet a gond.
2021. szept. 29. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!