Windows 10 alatt dll hibák jönnek elő, ha indítanék egy játékot. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Egyetlen játékot se tudok elindítani, mert különböző dll hibákat ír ki. Nem tudom erre a megoldást, eléggé amatőr vagyok számítástechnika terén. Ha esetleg tudnátok javasolni valami programot, vagy valami egyszerű megoldást ennek a hibának az orvoslására annak nagyon örülnék. :(2021. szept. 28. 21:22
1/13 anonim 

válasza:

Tedd fel a videókártya driverét.
2/13 anonim 

válasza:

"különböző dll hibákat ír ki"
Véletlen se áruld el, melyikek azok...
3/13 A kérdező kommentje:
XINPUT1_3.dll - gta 5
MSVCR120.dll - cod ww2
2021. szept. 28. 21:36
4/13 A kérdező kommentje:
D3Dcomplier_43.dll
2021. szept. 28. 21:40
5/13 anonim 

válasza:

Akármelyikre keresel a googlel azonnal dob millió találatot, letöltést, megoldást, youtube tutorialt..
6/13 A kérdező kommentje:
Most tették nekem rá az üzletben a win 10-et. Gondolom a driverek is jól vannak, mert pl a youtubeon tudok 4k-ban nézni vidiket.
2021. szept. 28. 21:54
7/13 anonim 

válasza:

Rákerestél a hiányzó fájlokra? [link]
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kell csinálni ezeket a szarokat. :( Legalább lenne valami program erre ami megcsinálja, de ahogy látom nincs. Win 7-ben nem volt ilyen gond.
2021. szept. 28. 23:03
9/13 anonim 

válasza:

Amire neked szükséged lesz, azok a következők: DirectX Web Installer, Microsoft Visual C++ redistributable package 2005-től a lehető legfrissebbig. Ezek pótolják majd a hiényzó dll fájlokat. Egyébként játéktelepítőkben ugyan úgy megtalálhatóak ezek, akár tört (általában "redist" mappa), akár steamről leszedett játékokról beszélünk.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget kedves utolsó, megoldódott a problémám. Directx web installer telepítése után rögtön elindult a GTA. Aki meg csak kioktatni próbált hülyeségeket beszélve az szívjon gázt.
2021. szept. 29. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!