"2 az 1-ben laptop" tanulási célokra?
Sziasztok! Nemsoká továbbtanulok építőipari suliban, ahová kéne nekem egy gép, ami könnyű, és viszonylag kisebb, mint egy rendes laptop. Jelenleg egy Dell laptoppal rendelkezek, de az kezdi felmondani a szolgálatot, és nem is lenne megfelelő. Így hát keresek egy olyasmi laptopot, mint az Asus transformer bookok. Tudnátok nekem ajánlani?
Lehetőleg nagyobb háttértárral kéne rendelkeznie, 4GB RAM-ot elvárnék tőle, és ha lehet Win10 op rendszer fusson rajta😅
Tudom sokféle ilyen kérdés van, de egyszerűen nem találok rendes választást.
Hát aranyos vagy a 4GB RAM-mal, de az tíz éve volt valamirevaló. 8 alá ne adj, főleg, hogy nyilván építőipari suliban sok tervezéses programnak kell rajta futnia.
Árat nem írtál amúgy.
i3/Ryzen 3 vagy i5/Ryzen 5
8GB RAM
250-500GB SSD(!) - rengeteget dob a rendszer teljesítményén
Ez alatt biztos nem vennék laptopot. Az építőipari iskola miatt még elgondolkodnék egy normális videokártyán is.
#1 Jegyzetelésre, tervezéses programokra ritkábban
#2 Jelenlegi gépemben 2GB RAM van, annál csak jobb lehet😅 Hát nem tudok árat belőni. Nem szeretnék 200k-nál nagyon többet fordítani rá 😅
#3 Az i3 is bőven elég nekem. Az SSD hasznos kitétel lenne, de nem életfontosságú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!