Hogy tudom valaki IP címét kideríteni?Kifejtem
Figyelt kérdés
Úgy értem, egy anonim oldalon ha kiderítem valaki IP címét akkor mi lesz?
Igazából egy itteni gyakori kérdéseken feltett kérdés miatt merült fel ez bennem. Még régebben két ember egy kérdés alatt összeveszett, és az egyik azt mondta, hogy kideríti a másik IP címét, mert biztos benne hogy a kérdése kamu, és le akarja leplezni. Erre lennék kiváncsi, mert a kérdést azóta nem találom, érdekelne mi lehetett a végkimenelete ennek az egésznek.
2021. aug. 26. 17:59
2/8 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség, ez csak szájkarate. Nem adja ki az oldal senki IP címét, és nem is nyered ki semmilyen módon. Nem mellesleg a világon semmire nem mész valaki IP címével, az neked csak egy számsor. Nem következik belőle semmilyen személyes adat, az IP eleve egy hálózati eszközt azonosít és nem egy adott embert.
3/8 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Megtudod az ip címet amiről bejelentkezett. Ez nagy eséllyel egy vpn szerver lesz. De ha a sajátja lenne akkor mi van?
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ki se lehet deríteni hogy ki írt egy választ vagy egy kérdést?
2021. aug. 26. 18:07
5/8 anonim válasza:
Ha vpn-ről jelentkezett be akkor nem.
7/8 anonim válasza:
Az otthoni felhasználók ~99% carrier-grade NAT mögül ír. Az IP címmel gyakorlatilag semmire nem megy.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk azt meg lehet tudni belőle, hogy melyik település környékén van. De kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!