Milyen programmal lehet kideríteni, hogy egy laptopban van-e M2-es foglalat?
Erről a laptopról van szó:
Laptop Gaming HP Pavilion 15-bc000nq, Intel® Core™ i5-6300HQ 2.3Ghz, Skylake™, 15.6', Full HD, IPS, 4GB, 1TB, nVIDIA® GeForce® GTX 950M 2GB
Egy fórumban azt láttam, hogy van benne, de nem tudta az illető hogy SATA vagy NVME...
Specifikációban benne kell lennie, ugyanakkor eme típus szám alatt nem kapok egyértelmű találatot. Nincs rajta másik típus szám is?
Amúgy szerintem az eszközkezelőben is meg kellene jelennie, bár msot nincs a közelembe olyan gép, amin megtudnám nézni, hogy pontosan miént.
Köszönöm. A Speccy ezeket az adatokat adta:
Motherboard
Manufacturer HP
Model 820D (U3E1)
Version 82.30
Chipset Vendor Intel
Chipset Model Skylake-H
Chipset Revision 07
Southbridge Vendor Intel
Southbridge Model Skylake-H PCH
Southbridge Revision 31
BIOS
Brand Insyde
Version F.23
Date 13/10/2016
PCI Data
Slot PCI
Slot Type PCI
Slot Usage Available
Data lanes x1
Slot Designation PCI Express Slot 3
Characteristics PME, Hot Plug
Slot Number 0
A Speccy-t már egy jó ideje nem frissítik, ha jól tudom.
Én az Aida64-et javaslom (bár fogalmam sincs, hogy a nem regisztrált változat mit és mit nem ír ki): [link]
Fejlécen szereplő "Riport" menüben ott a "Riport varázsló".
Tovább, "Hardverrel kapcsolatos oldalak" kiválaszt és tovább, "Egyszerű szöveg" kiválaszt és befejezés. Majd elkezdi legenerálni a jelentést, ha kész akkor bal felül "Mentés fájlba", a végeredmény egy .txt lesz.
A .txt tartalmát másold be ide: [link]
Majd "Create new paste" és annak a linkjét másold be ide egy válaszként.
szai ha tudod vedd le az alját és nézd meg, ha nem akkor ott a HP ügyfélszólgálat ök megmondjak
nekem is segitettek van egy hp pavilion 14-ce0001nh és mindenhol max 16gb ramot irtak, felhivtam őket és kiderült 32gb ig támogat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!