Hogyan tudnám kideríteni, hogy miért fagy le a gépem?
Régóta csinálja azt, hogy teljesen kiszámíthatatlanul egyszer csak lefagy, percekig nem lehet használni, aztán hirtelen elindul, de pár perc múlva megint lefagy, stb.
Van, hogy hetekig nem történik ilyen, aztán megint elkezdi és pár napig szinte használhatatlan.
Játék közben soha nem csinálja, filmnézés közben előfordul, netezés közben nagyon gyakori, de van, hogy a start megnyitásakor is megáll.
Főleg akkor csinálja, ha a google térképet nézegetem, akkor garantált, hogy egy percen belül, vagy már az oldal betöltésénél vége, és napokig megint használhatatlan lesz.
Eredeti win 10-et használok, újratelepítést csináltam, teljes formázással.
Próbálkoztam azzal, hogy kiveszem az egyik ram-ot a kettő egyformából, hátha azok közül rossz valamelyik, de akkor betöltés után vége mindennek.
Egy olyan módszer érdekelne, amivel meg tudom nézni, hogy milyen háttérben futó alkalmazás vagy hardver nem működik rendesen.
Esetleg melegedés nem okozhatja, vagy nem poros belül? Cpu, gpu?
Am lehet, h az alaplapod kezd haldokolni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!