Mire jó a Netflix?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom, mi ez, annyit tudok róla, hogy valami program, ahol filmeket lehet nézni, és élő kell rá fizetni.

Ez azoknak az embereknek van, akiknek jelenleg nincs Ncore?

2021. aug. 22. 07:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Nekem van ncoreom, de gyakorlatilag már csak a barátaim használják néha. Nekem megéri ezt a pár ezer forintot, hogy nem kell letölteni semmit, tudom nézni okos tvn, tableten, telefonon, igazából bárhonnan.
2021. aug. 22. 08:48
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Jha, csak az a kérdés hogy tényleg fent van-e minden Netflixen. Megsúgom, nincs. Ott van még az Amazon, Hulu, AppleTV+ hogy csak párat mondjak, azokról a sorozatokról nem is beszélve amik nem vagy csak késve kerülnek fel valamelyik streaming platformra. A Netflix addig jó amíg nem akarsz olyat nézni ami ott nincs fent. De onnan kezdve vagy előfizetsz fél tucat platformra, vagy hagyod a faszba és letöltöd nCore-ról.

A képminőség meg már mellékes, de a 4K Netflix a tömörítése miatt az 1080p BluRay minőségét alulról kopogtatja...

2021. aug. 22. 08:57
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

12. Amazonon előfizetés nélkül is tudsz venni vagy bérelni filmet v sorozatot pár euroért. Nem mindenki akar azzal foglalkozni, hogy letöltögessen filmeket, sorozatokat aztán összekötni a laptopot a tv-vel arról nem is beszélve, hogy tableten és telefonon nem is működik.

Nekem évente egyszer van olyan, hogy konkrétan egy bizonyos filmet akarok nézni és azt keresem, hogy az hol van fent. Amúgy átfutom, hogy éppen mi aktuális netflixen vagy primeon és abból választok.

2021. aug. 22. 09:21
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 régebben pendrivera ráraktuk a filmet, bedugtuk tv-re, néztük oszt tschő. Újabban tableten nézzük, mert vlc simán lejatszott eddig mindent. Ma reggel (mivel tegnap már hullák voltunk) az élet megpróbáltatásaival kezdtük. Nem tudom fent van-e netflixen, de miután végeztünk vele derült ki hogy a net valamiért nem megy a lakásban. Mégis hogy a phaszba nézhettük volna meg net nélkül? Vagy ha nincs net, megáll az élet?
2021. aug. 22. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként kérdező! Netflix és társai nélkül mégis mi a phaszomat töltenél le ncoreon? Ahelyett hogy itt tetteted magad hülyének, inkább örülj hogy vannak akik előfizetnek rá, különben neked se lenne mit nézned.
2021. aug. 22. 09:38
 16/20 P.O.C. ***** válasza:
83%

#12: Így van, pont ezért lesz fájlcsere, torrent továbbra is. Mert nem mindenki úgy választ magának esti filmet, hogy benyomja a Netflix -et azén majd csak talál valamit. Hanem már előre tudni akarja, mit akar nézni. És azt jó eséllyel nem fogja megtalálni egyik streaming platformon se. Ha mindre előfizető akkor se.

Se régi klasszikusokat nem találsz meg, se új művészfilmeket.

A múltkor egy történelmi témákkal foglalkozó Youtuber összeállított válogatást 2019 legjobb háborús filmjeiről. Kész röhej, hogy ebből csak 2-őt találtam meg a 12 -ből streaming platformokon. Torrenten meg az összeset.

A másik nagy hátrány, mindig online -nak kell lenni. Torrentnél meg letöltöd, és akár az isten háta mögött is megnézheted a semmi közepén, csak bírd akksi kapacitással.

2021. aug. 22. 09:39
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

"Amazonon előfizetés nélkül is tudsz venni vagy bérelni filmet v sorozatot pár euroért."

Vagyis ugyanúgy fizetsz érte, összeszedsz pár ilyet és havidójnál jársz

"Nem mindenki akar azzal foglalkozni, hogy letöltögessen filmeket, sorozatokat aztán összekötni a laptopot a tv-vel"

Én pl. nem kötöm össze semmivel, meg van osztva a mappa a hálózaton, TV-m meg arról lejátsza

"arról nem is beszélve, hogy tableten és telefonon nem is működik."

Pedig működik.

2021. aug. 22. 10:01
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Én pl. sorozatnézéshez összetettem egy jól működő rendszert. Sonarr-nak megadtam hogy miket nézek, az pedig a hozzá társított torrent kliensen keresztül automatikusan letölti amint kijön az epizód. Ezba mappa pedig Emby-n hozzá van adva. Nekem csak annyi a dolgom hogy TV-n megnyitom az Emby appot, és ott virítanak az új epizódjaim. Valóban sokkal bonyolultabb mint a Netflix...
2021. aug. 22. 10:03
 19/20 P.O.C. ***** válasza:
59%

#17: Igaz, sokszor a technológia is magas nekik, akik ezzel érvelnek.

Nekem pl egy 5000 Ft -os kínai TV BOX -ról megy minden, arra van kötve egy külső vinyó, a TV BOX futtatja a torrent klienst is, 0-24 -be seed -ben vannak a torrentek. És DLNA vagy Samba szerveren keresztük minden eléri a fájlokat a hálózaton, telefonok, okos TV -k, stb..

Elhanyagolható a fogyasztása is, szinte nulla. Kiválasztok mit akarok nézni, pár perc alatt letölti és utána mindenhol elérem, ha elmegy a net akkor is.

2021. aug. 22. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
10%
#3 mennyit használtad, hogy ilyen okos vagy?
2021. aug. 22. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!